Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Volkswagen Touareg

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Volkswagen Touareg. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Volkswagen Touareg. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Volkswagen Touareg voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Touareg Type 3

juni 2018 - heden | Alle

Volkswagen Touareg Type 3

Touareg Type 2

2010 - juni 2018 | Alle

Volkswagen Touareg Type 2

Touareg Type 1

2003 - 2010 | Alle

Volkswagen Touareg Type 1

Goedkope Touareg automatten

Er zijn diverse soorten Volkswagen Touareg automatten waar u uit kunt kiezen. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Volkswagen Touareg automatten gewaardborgd worden. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Touareg automatten

De keuze voor Volkswagen Touareg automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. Via onze website bestelt u makkelijk uw nieuwe automatten. Bij ons bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit en ook een snelle levertijd. Uw nieuwe autommatten liggen dus al snel in de auto. Daarmee geeft u uw auto snel nog meer uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]