Rubber Automatten Audi Q3 F3

Bouwjaar: 11/2018 - 2019

Kleur

VOORDELEN VAN ONZE RUBBER AUTOMATTEN
- Makkelijk schoon te houden
- Ideaal voor de herfst en winter
- 3 jaar garantie
- Onderkant met antislip
- Kwalitatief sterk en flexibel

RUBBER AUTOMATTEN - Uw auto reinigen gaat een stuk makkelijker als deze voorzien is van rubber automatten. Vuil wat bijvoorbeeld veroorzaakt is door schoenen kan op die manier gemakkelijk uit het voertuig worden verwijderd. Daarnaast geven de rubber matten je extra grip, comfort en uw auto een luxere uitstraling. Veel van onze klanten kiezen ervoor om in de herfst of winterperiode rubber automatten in hun auto te leggen. In de zomer en lente kunnen de normale tapijten automatten weer in de auto gelegd worden. De rubber automatten zijn kwalitatief sterk en ook nog eens flexibel. Hierdoor liggen de rubber automatten als gegoten in uw auto.

44,95
Aantal matten: 4
Levertijd 4 werkdagen
Inclusief bevestigingssysteem
Gratis verzending
Toon gekozen opties

Audi Q3

Uitvoering F3
Bouwjaar 11/2018 - 2019

Materiaal mat

Materiaal Rubber
Garantie 3 jaar
Geur Vanille
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in uw auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Bevestigingssysteem

Automatten van Just Carpets worden geleverd met een origineel bevestigingssysteem. In enkele oudere autos zijn automatten niet bevestigd door middel van een bevestigingssysteem. Als dit het geval is levert Just Carpets een universeel systeem mee met uw bestelling. Hiermee garanderen wij dat ook deze matten op een goede manier vast kunnen worden gezet in uw auto. Iedere nieuwe auto wordt tegenwoodig van een bevestigingssysteem voorzien in verband met de veiligheid. Door een juiste bevestiging kan de automat niet onder uw pedalen schieten bij een eventuele plotselinge rembeweging. Als u er niet zeker van bent of uw systeem origineel is kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben van bijna elke auto een origineel bevestigingssysteem beschikbaar. Krijgt u een universeel systeem meegeleverd terwijl u denkt dat het een origineel systeem moet zijn, probeer dan eerst voorzichtig de schroefdop in de bodem van uw auto er uit te draaien. Zit het systeem echter wel vast, neem dan contact met ons op zodat wij u telefonisch verder kunnen helpen.

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl