Automatten Audi Q3 F3

Bouwjaar: 11/2018 - 2019

Kleur
Personaliseren

Let op, Logo op achtermatten worden in het midden geplaatst.
€74,95
Aantal matten: 4
Levertijd 4 werkdagen
Inclusief bevestigingssysteem
Gratis verzending
Toon gekozen opties

Audi Q3

Uitvoering F3
Bouwjaar 11/2018 - 2019

Materiaal mat

Materiaal Saxony
Garantie 4 jaar
Matdikte 15 mm
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in uw auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Bevestigingssysteem

Automatten van Just Carpets worden geleverd met een origineel bevestigingssysteem. In enkele oudere autos zijn automatten niet bevestigd door middel van een bevestigingssysteem. Als dit het geval is levert Just Carpets een universeel systeem mee met uw bestelling. Hiermee garanderen wij dat ook deze matten op een goede manier vast kunnen worden gezet in uw auto. Iedere nieuwe auto wordt tegenwoodig van een bevestigingssysteem voorzien in verband met de veiligheid. Door een juiste bevestiging kan de automat niet onder uw pedalen schieten bij een eventuele plotselinge rembeweging. Als u er niet zeker van bent of uw systeem origineel is kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben van bijna elke auto een origineel bevestigingssysteem beschikbaar. Krijgt u een universeel systeem meegeleverd terwijl u denkt dat het een origineel systeem moet zijn, probeer dan eerst voorzichtig de schroefdop in de bodem van uw auto er uit te draaien. Zit het systeem echter wel vast, neem dan contact met ons op zodat wij u telefonisch verder kunnen helpen.

Direct meebestellen!

Kofferbakmat Audi Q3 11/2018 - 201911/2018 - 2019 Saxony

Bestel direct ook een kofferbakmat voor uw Audi Q3 . Bescherm uw kofferbak tegen alledaagse slijtage met onze kofferbakmatten op maat. Onze rubberen kofferbakmatten zijn flexibel, eenvoudig te plaatsen, makkelijk te reinigen en zijn voorzien van een opstaande rand. Onze tapijten kofferbakmatten hebben een luxe uitstraling, beschikken over een waterafstotende anti slip laag en worden geleverd met een handig handvat waarmee u de mat makkelijk uit uw kofferbak kunt halen. Door een mat te plaatsen blijft uw kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes.

Een investering in een kofferbakmat is een investering in je auto. Met een kofferbakmat kun je zorgeloos goederen of dieren vervoeren, zonder dat bekleding beschadigd of vervuild raakt. Deze bescherming van de binnenbekleding wordt niet standaard vanuit de autofabrikant meegeleverd.

De rubber kofferbakmatten van Just Carpets sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak en zijn heel eenvoudig te reinigen. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje.

De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat je deze direct in je auto kunt plaatsen. 

Je kofferbak schoon en onbeschadigd houden? Bestel direct een kofferbakmat: handig én hygiënisch!

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl