Artboard Created with Sketch.

Autotapijt op maat

Ben je op zoek naar auto tapijt op maat dan ben je bij Justcarpets aan het juiste adres. We zijn marktleider in op maat gemaakte autotapijten. Voor zo'n beetje elk merk en elk type kunnen wij een op maat gemaakte autotapijt fabriceren. Je wilt je auto vloer bekleden met het meest luxe tapijt voor een warme en comfortabele uitstraling, daarom gebruiken wij alleen de allerbeste kwaliteit auto tapijt zoals velours, luxe velours of de saxony. Je kunt je auto vloerbekleding laten maken met het tapijt naar jouw keuze.

 

 

Autotapijt vervangen

Je moet je auto tapijt vervangen als er gaten in komen of als de randen beginnen om te krullen. Het is veiliger als de mat goed blijft liggen en niet omkrult want anders zou deze onder de pedalen kunnen komen. Met de autotapijten van Justcarpets ben je verzekerd van een veilige autorit. Je auto tapijt vervangen doe je heel eenvoudig zelf met de meegeleverde bevestigingssystemen. 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Autotapijt met logo en tekst

Je kunt je autotapijt nog persoonlijker maken door te kiezen voor een logo, een gekleurde omranding of een gekleurd stiksel. Zo past je autotapijt nog beter bij je auto. Je kunt je eigen logo of tekst kiezen maar je kunt ook kiezen voor een logo of tekst uit onze collectie. Helaas zijn de meeste autologo's vanwege merkenrechten niet toegestaan. 

Autotapijt bekleden

Je auto bekleden met het nieuwe autotapijt is simpel dankzij onze meegeleverde bevestigingsmaterialen. Nu je ervan overtuigd bent dat je nieuwe tapijt in je auto nodig heeft hoef je het alleen nog maar te bestellen. Bestellen is eenvoudig. Je kiest je merk en je model en eventueel nog een type. Vervolgens kies je het materiaal waarmee je je auto wil bekleden. Daarnaast zijn logo, bandering en stiksel ook vrij te kiezen. Nu is het nog een kwestie van afrekenen en de matten zullen binnen enkele werkdagen bij je afgeveleverd worden. je opent de doos, controleert of de bestelling juist is en legt het auto tapijt eenvoudig in je auto. 

 

Autotapijt bestellen

Bestel snel en eenvoudig nieuw autotapijt op maat via de Automatten-configurator

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.