Header afbeelding

Vacature SEA Specialist bij Just Carpets

•Wil jij als SEA specialist aan de slag bij een snelgroeiende E-commerce organisatie?

•Ben jij toe aan een baan met veel vrijheden en bijkomende verantwoordelijkheden?

Wij zijn Just Carpets en wij groeien hard, heel hard! Daarom zijn wij op zoek naar jou! Een SEA specialist die met creatieve campagnes ervoor zorgt dat onze commerciële doelstellingen behaald worden.

Jouw functie: SEA Specialist

“Je begint je dag met een kijkje op de productievloer. Je maakt een praatje met je collega over de orders die binnen zijn gekomen. Snel neem je de trap omhoog naar jouw werkplek. Hier start jij jouw laptop op en bekijkt hoeveel nieuwe klanten er gisteren bij zijn gekomen. Je viert dit samen met jouw collega’s, want jouw nieuwe SEA strategie voor Zweden lijkt aan te slaan.”

Dit zou zomaar een start kunnen zijn van jouw werkdag bij Just Carpets. Binnen Just Carpets ben jij verantwoordelijk voor de SEA strategie in maar liefst negen landen én er komen dit jaar nog eens drie landen bij.  Momenteel zijn wij Europa aan het veroveren, maar stiekem kijken wij al buiten de Europese grenzen. In jouw rol zorg je ervoor dat de consument de weg naar naar onze webshops makkelijk weet te vinden door de inzet van doeltreffende campagnes. Hoe jij de campagnes inricht is aan jou, jij kan hier jouw creativiteit in kwijt. Je gaat vooral gebruik maken van Google Ads, maar zie jij kansen via een ander kanaal? Niets is te gek, zolang het bijdraagt aan de doelstellingen.

Voor elk land hebben wij een aangepaste strategie. In jouw rol als SEA Specialist zal jij dan ook de klantbehoeftes per land in kaart brengen om jouw eigen strategie per land te ontwikkelen. Dit doe jij niet alleen, op onze internationale klantenservice zit veel kennis, zij spreken tenslotte veel met klanten en kunnen je voorzien van waardevolle informatie. Daarnaast zijn de lijnen binnen de gehele organisatie kort, zo zit onze in-house development team één deur verderop. 

Organisatiecultuur

Just Carpets is geen doorsnee webshop. Wij zijn een vooroplopende productie en e-commercebedrijf in één. Wij zijn tien jaar geleden begonnen met het zelf produceren en online verkopen van automatten. Toen nog met onze knieën op de grond om handmatig tapijt te snijden, wachtend op de volgende order… Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 50 mensen met veel enthousiasme werken aan innovatieve producten die in eigen huis zijn bedacht en ontwikkeld. We zijn een jong internationaal team en willen altijd de best mogelijke resultaten behalen. Je komt te werken in het marketingteam, dat momenteel uit drie personen bestaat. 

Door creativiteit, techniek en vernieuwing te combineren willen we koploper zijn voor elk door ons ontwikkeld product. Van productie tot levering zorgen we voor zo min mogelijk schakels, zodat de consument wereldwijd betaalbare en maatwerk producten kan bestellen via onze webshops. Alles wordt dan ook in-house gedaan, waardoor we snel tot beslissingen kunnen komen en over kunnen gaan tot actie.

Onze plannen zijn groot en onze ambities nog groter! Help jij ons meegroeien? 

Wie ben jij?

Bij Just Carpets hechten wij veel waarde aan jou als persoon. Wij kijken daarom niet alleen naar wat jij meebrengt, maar ook naar de match met jou als persoon. Wij zijn voor de rol van SEA Specialist op zoek naar iemand die in staat is om zijn/haar eigen marketingvisie neer te zetten, stressbestendig is en houdt van meetbare successen. Daarnaast ben je sociaal, zelfstandig en proactief. 

Verder neem jij mee:

• Minimaal hbo werk- en denkniveau
• Sterke affiniteit met SEA en de online marketingwereld.
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
• Aantoonbare kennis en ervaring met Paid Search, Google Shopping en Analytics. Een pré is wanneer je ook kennis hebt van een feed management tool (bv. Channable)

Wat biedt Just Carpets jou als SEA specialist?

• Ten eerste, een budget om mee te knallen in Google
• Ten tweede een salaris passend bij jouw werkervaring en kennis (groei jij, dan groeit je salaris mee. Simpel!)
• Een uitdagende afwisselende functie binnen een snelgroeiend bedrijf
• Doorgroeimogelijkheden: De diepte van het vak verder verkennen of een zijstap maken naar andere marketing di sciplines. 
• Flexibele werktijden en thuiswerkdagen
• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/cursussen
• Een informele sfeer binnen een dynamisch en ambitieus team. 
• Minimaal 32 uur per week, maximaal 40
• Elke dag vers en gezond fruit en elke vrijdagmiddag een ongezonde middaglunch
• Laptop en een telefoon van de zaak

Je wilt misschien ook wel weten hoe wij omgaan met de Coronamaatregelen. Gelukkig blijven de orders gewoon binnenkomen, maar het leven op de werkvloer is flink verandert. Zo hebben wij de nodige maatregelen getroffen op kantoor en werken wij deels thuis. Hoe je werkweek er de komende tijd precies uit gaan zien hangt af van komende ontwikkelingen. 

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Mail dan je cv en motivatie naar hr@justcarpets.eu. Wil je eerst meer informatie? Doe dan even een belletje naar 038 – 3333110.

Wie weet start jij binnenkort als SEA Specialist bij Just Carpets!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.