Artboard Created with Sketch.

ACHTERAF BETALEN

Bij Just Carpets kunt u, indien gewenst, profiteren van het gemak van achteraf betalen.

Vertrouwen
Bij Just Carpets hechten we veel waarde aan vertrouwen. We vinden het fijn als onze klanten ons vertrouwen, maar we begrijpen ook dat dit niet vanzelfsprekend is. Onze webwinkel is voorzien van het Webshop Keurmerk, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige transactie en betrouwbare online winkelervaring. Voor klachten kunt u contact opnemen met onze klantenservice; wij streven ernaar om binnen één werkdag tot een passende oplossing te komen. Verder kunt u op de website van The Feedback Company lezen wat onze andere klanten van ons vinden. 

Achteraf betalen
Dat vertrouwen werkt uiteraard twee kanten op. Daarom bieden we u, naast de mogelijkheid om via iDeal, creditcard of Mister Cash te betalen, tevens de optie om achteraf te betalen voor uw automatten. Voor betaling per factuur brengen wij €1,50 extra in rekening.

Werkwijze
Kiest u voor achteraf betalen? Dan krijgt u, zodra wij uw bestelling hebben verzonden, van ons een e-mail met daarin de bijbehorende factuur. Hiervoor geldt een betaaltermijn van 7 dagen. Bent u niet tevreden met uw automatten? Wij hanteren een Niet Goed, Geld Terug garantie, en streven ernaar om binnen één werkdag een passende oplossing te vinden. Dat betekent of een nieuwe automattenset, of uw geld terug.

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]