Artboard Created with Sketch.

Achteraf betalen

Bij Just Carpets kun je, indien gewenst, profiteren van het gemak van achteraf betalen.

Vertrouwen
Bij Just Carpets hechten we veel waarde aan vertrouwen. We vinden het fijn als onze klanten ons vertrouwen, maar we begrijpen ook dat dit niet vanzelfsprekend is. Onze webwinkel is voorzien van het Webshop Keurmerk, waardoor je altijd verzekerd bent van een veilige transactie en betrouwbare online winkelervaring. Voor klachten kun je contact opnemen met onze klantenservice; wij streven ernaar om binnen één werkdag tot een passende oplossing te komen. Verder kun je op de website van The Feedback Company lezen wat onze andere klanten van ons vinden. 

Achteraf betalen
Dat vertrouwen werkt uiteraard twee kanten op. Daarom bieden we je, naast de mogelijkheid om via iDeal, creditcard of Mister Cash te betalen, tevens de optie om achteraf te betalen voor je automatten. Voor betaling per factuur brengen wij €1,50 extra in rekening.

Werkwijze
Kies je voor achteraf betalen? Dan krijg je, zodra wij je bestelling hebben verzonden, van ons een e-mail met daarin de bijbehorende factuur. Hiervoor geldt een betaaltermijn van 7 dagen. Ben je niet tevreden met je automatten? Wij hanteren een Niet Goed, Geld Terug garantie, en streven ernaar om binnen één werkdag een passende oplossing te vinden. Dat betekent of een nieuwe automattenset, of je geld terug.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.