Artboard Created with Sketch.

GRATIS VERZENDING

Bij Just Carpets profiteert u altijd van een korte levertijd en gratis verzending. U heeft uw op maat gemaakte automatten al met 4 werkdagen in huis!

Maatwerk?
Just Carpets levert niet binnen één werkweek maar slechts 4 werkdagen. Wij leveren namelijk op maat gemaakte producten. Die producten worden allemaal met de grootste zorg en aandacht voor u vervaardigd.

Eigen beheer
Al onze automatten zijn afkomstig uit eigen fabriek. Wij kopen alleen het tapijt in en verder houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier zijn we vrijwel niet afhankelijk van externe leveranciers en kunnen we onze klanten een zeer korte levertijd garanderen. Wel zo prettig!

4 werkdagen
Als het op maatwerk aankomt, moet u vaak erg lang op uw bestelling wachten. Maar bij Just Carpets beginnen wij, zodra uw bestelling bij ons binnen komt, direct met het meet- en productieproces. Afhankelijk van de drukte heeft u uw op maat gemaakte automat al binnen 4 werkdagen in huis. De levertijd voor rubberen automatten is ook slechts 4 werkdagen.

Track & Trace
Onze bestellingen worden verstuurd met UPS. Op de avond voordat uw bestelling geleverd wordt, ontvangt u een e-mail van UPS met daarin de Track & Trace van uw bestelling. Zo weet u altijd wanneer u uw pakket kunt verwachten. Bent u niet thuis op de betreffende leverdag? Dan kunt u middels dezelfde Track & Trace een alternatieve afleverdatum opgeven of ervoor kiezen om uw pakket op te halen bij een UPS Access Point-locatie bij u in de buurt.

 

 

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl