Gratis verzending

Bij Just Carpets profiteer je altijd van gratis verzending. Je kunt je op maat gemaakte automatten al met 3 tot 5 werkdagen thuis verwachten.

Maatwerk & levertijd
Waarom zijjn de levertijden op automatten zo lang? Alle automatten worden speciaal op maat gemaakt, geheel volgens je wensen. De levertijd is mede afhankelijk van het gekozen automodel, materiaal, bandering, hakstuk en eventuele personalisatie. Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.

Eigen beheer
Al onze automatten zijn afkomstig uit eigen fabriek. Wij kopen alleen het tapijt in en verder houden wij alles in eigen beheer. Op deze manier zijn we vrijwel niet afhankelijk van externe leveranciers en kunnen we altijd een hoge kwaliteit garanderen.

Track & Trace
Onze bestellingen worden verstuurd met UPS. Op de avond voordat je bestelling geleverd wordt, ontvang je een e-mail van UPS met daarin de Track & Trace van je bestelling. Zo weet je altijd wanneer je je pakket kunt verwachten. Ben je niet thuis op de betreffende leverdag? Dan kun je middels dezelfde Track & Trace een alternatieve afleverdatum opgeven of ervoor kiezen om je pakket op te halen bij een UPS Access Point-locatie bij jou in de buurt.

 

 
Artboard Created with Sketch.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.