Kofferbakmatten Mercedes B-Klasse

Vind hier je pasklare Mercedes B-Klasse kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mercedes B-Klasse. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor een uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage, kies voor onze Mercedes B-Klasse kofferbakmat. Wij voorzien onze kofferbakmatten standaard van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

B-Klasse W247

02/2019 - 2022

Kofferbakmatten B-Klasse W247

B-Klasse W246

11/2011 - 02/2019

Kofferbakmatten B-Klasse W246

B-Klasse T245

2005 - 11/2011

Kofferbakmatten B-Klasse T245

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Mercedes B-Klasse kofferbakmat op maat

Je Mercedes B-Klasse wordt niet standaard geleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. De bekleding van je auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen.

Mercedes B-Klasse kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Mercedes B-Klasse kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Mercedes B-Klasse kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.