Kofferbakmat Seat Mii

Bouwjaar: 2020 - 2022

Uitvoering: Electric

Enkel passend voor modellen met hoge variabele laadvloer
Kleur
Luxe Velours Customize
€ 62,95

Enkel passend voor modellen met hoge variabele laadvloer

Levertijd 3-5 werkdagen
Handig handvat
Gratis verzending
Volledige bagageruimte
Toon gekozen opties

Seat Mii

Uitvoering Type 2
Type Electric
Bouwjaar 2020 - 2022

Materiaal mat

Materiaal Luxe Velours
Materiaal Polyamide
Matdikte 12 mm (850 gr/m²)
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in je auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Handig handvat (tapijt)

Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat (in de vorm van een lus) waarmee je de mat eenvoudig en snel uit je kofferbak haalt. Zo kun je de mat gemakkelijk schoonmaken. Het handvat is vakkundig in de kofferbakmat geïntegreerd waardoor de pasvorm perfect blijft.

Direct meebestellen!

Automatten Seat Mii Electric 2020 - 2022 Luxe Velours

Bestel direct ook automatten van tapijt voor je Seat Mii . Tapijten automatten geven je auto een luxe uitstraling.

Uitstraling en veiligheid. Met perfect passende automatten ziet je auto er weer netjes uit. De automatten op maat van Just Carpets zijn kwalitatief beter dan het origineel, hebben een uitmuntende pasvorm en maken het plaatje helemaal af. Bovendien zijn automatten op maat veiliger dan standaard automatten. Door de perfecte pasvorm blijven de automatten netjes op hun plaats liggen en is verschuiven verleden tijd. Just Carpets produceert alles handmatig, onze automatten hebben dan ook 100% gegarandeerd de juiste pasvorm.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.