Customize
Customize

Kofferbakmatten Ford S-Max Type 1

Bouwjaar: 2006 - 2015

Uitvoering: 5-zits

Luxe Velours kofferbakmat Ford S-Max Pasvorm Ford automatten
Kleur
Luxe Velours Customize
63,95
Levertijd 4 werkdagen
Handig handvat
Gratis verzending
Volledige bagageruimte
Toon gekozen opties

Ford S-Max

Uitvoering Type 1
Type 5-zits
Bouwjaar 2006 - 2015

Materiaal mat

Materiaal Luxe Velours
Garantie 3 jaar
Matdikte 10 mm
De Perfecte Pasvorm

Door 15 jaar ervaring in de automatten branche hebben wij inmiddels meer dan 2.500 mallen van verschillende auto modellen in ons bedrijf hangen. Maandelijks bezoeken wij autodealers om alle nieuwe modellen in te meten. Zo blijft ons aanbod up-to-date en kunnen wij zelfs voor de nieuwste modellen passende automatten leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook een 100% garantie geven op de geleverde automatten. Perfect passende automatten zien er niet alleen beter uit in uw auto maar zorgen ook voor een verbeterde veiligheid!

Handig handvat (tapijt)

Onze kofferbakmatten van tapijt worden geleverd met een handig handvat (in de vorm van een lus) waarmee u de mat eenvoudig en snel uit uw kofferbak haalt. Zo kunt u de mat gemakkelijk schoonmaken. Het handvat is vakkundig in de kofferbakmat geïntegreerd waardoor de pasvorm perfect blijft.

Direct meebestellen!

Automatten Ford S-Max 5-zits 2006 - 2015 Luxe Velours

Bestel direct ook automatten van tapijt voor uw Ford S-Max . Tapijten automatten geven uw auto een luxe uitstraling.

Uitstraling en veiligheid. Met perfect passende automatten ziet uw auto er weer netjes uit. De automatten op maat van Just Carpets zijn kwalitatief beter dan het origineel, hebben een uitmuntende pasvorm en maken het plaatje helemaal af. Bovendien zijn automatten op maat veiliger dan standaard automatten. Door de perfecte pasvorm blijven de automatten netjes op hun plaats liggen en is verschuiven verleden tijd. Just Carpets produceert alles handmatig, onze automatten hebben dan ook 100% gegarandeerd de juiste pasvorm.

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl