Artboard Created with Sketch.

Online Matten kopen

Matten online kopen doe je bij Justcarpets.nl Onze matten staan allemaal online op onze website. Door de eenvoudige configurator kom je snel bij de juiste automatten set. Let op: bij Justcarpets bestel je een complete set met de beide matten voor en achter. De prijs is dus niet per mat maar voort de complete set matten. Dat is wel heel erg voordelig! Alleen de kofferbakmat kan je apart mee bestellen.

Zelf uw matten samen stellen

Onze online matten liggen dus niet op voorraad maar worden allemaal speciaal op maat gemaakt. Dat betekend dat u zelf kan kiezen welk soort tapijt u wil en welke afwerking zoals de kleur van de bandering en het garen. Ook een logo en eigen tekst

Fabricage

De matten worden op maat gemaakt door één van onze medewerkers. De matten zijn allemaal laser precies ingemeten waardoor je er van op aan kan dat ze precies passen. Wanneer je online bestelling eenmaal binnen is worden ze eerst door onze snijmachine machinaal gesneden. Dat garandeert een perfecte afwerking. Daarna worden ze met de hand gebandeerd. Dat is beter dan festonneren om de afwerking van de rand dan veel langer mooi blijft. Heeft u gekozen voor een hakstuk (wel aan te bevelen voor de kilometervreters) of voor een logo of tekst dan worden deze er nu ingelast. Als laatste krijgen de matten, indien van toepassing, nog originele bevestigingsmaterialen om de automatten op hun plaats te houden. Nu gaan de matten in de doos en worden ze door een professionele partij bij u afgeleverd.

Zo worden de matten van een online bestelling uiteindelijk ook daadwerkelijk bij u afgeleverd en heeft u een originele en unieke matten set in huis. Bestellen is heel eenvoudig. U kunt betalen met ideal, creditcard, paypal of op rekening. De levering van de automatten duur ca 4 dagen. Dat komt omdat de matten met de hand zijn gemaakt. We beseffen ons dat u online snellere levertijden gewend bent maar maatwerk duurt nu eenmaal wat langer.

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]