Artboard Created with Sketch.

Matten online kopen of toch naar een winkel?

Op zoek naar een set automatten? Wat doe je dan? Ga je je matten online zoeken of ga je toch liever naar een fysieke winkel? Buiten het feit dat er weinig winkels zijn die automatten verkopen, laat de kwaliteit van de automatten in winkels veelal te wensen over en gaat het hier vrijwel altijd om universele automatten die niet goed passen. Dat is jammer want als je besluit een nieuw set automatten aan te schaffen wil je toch op zijn minst dat ze goed passen en jaren mee gaan?

Helaas zien we dus dat er veel verschil zit in de kwaliteit van de verschillende automatten die zowel on- als offline worden aangeboden. Dit verschil is voor de meeste mensen maar moeilijk op te merken en dat is spijtig. Want zeg nou zelf, wie wil er een set automatten dat na enige tijd al begint te slijten? Inderdaad, niemand..

De nadelen van goedkopere, en vaak kwalitatief mindere, automatten sets zijn in sommige gevallen zelfs gevaarlijk te noemen: 

  • De automatten zullen gaan schuiven en opkrullen. Als de automat aan de bestuurderszijde onder de pedalen terecht komt kunnen er erg gevaarlijke situaties ontstaan.
  • Sommige goedkopere varianten automatten zijn moeilijk schoon te maken. Dit heeft te maken met het goedkopere tapijt dat word gebruikt voor deze automatten.
  • De uitstraling van goedkopere sets automatten is beduidend minder.

Bij Just Carpets verzekeren wij je er van dat onze automatten altijd met de uiterste zorg worden geproduceerd en aan de beste kwaliteitseisen voldoen. Zo geven wij op al onze sets garantie, of je nou de duurste variant of de iets goedkopere variant kiest.

Automatten kopen doe je dus bij Justcarpets.nl Op onze website vind je pasvorm automatten voor maar liefst 2500 modellen. Door de eenvoudige configurator kom je snel bij het juiste automatten set. Let op: bij Justcarpets bestel je een compleet set met de beide matten, voor en achter. De prijs is dus niet per mat maar voor het complete set matten. Naast de automatten hebben wij ook kofferbakmatten in ons assortiment, deze vind je eenvoudig door 'kofferbakmat' te selecteren aan de bovenzijde van de website.

Automatten op maat

Onze matten liggen dus niet op voorraad maar worden allemaal speciaal voor je gemaakt. Dat betekent dat je zelf kan kiezen welk materiaal je wilt. Zo kun je kiezen welk tapijt, welke omzooming en welke kleur omzooming je wilt. Wist je dat onze matten echt naadloos in je auto passen? En dat de pasvorm zelfs beter is dan origineel? 

Fabricage

De matten worden op maat gemaakt door één van onze medewerkers. De matten zijn allemaal laser nauwkeurig ingemeten waardoor er geen fouten ontstaan. Wanneer je bestelling eenmaal bij ons binnen is worden ze eerst door onze snijmachine gesneden. Dat garandeert een perfecte afwerking. Daarna worden ze met de hand gebandeerd. Dat is beter dan festonneren omdat de afwerking van de rand dan veel langer mooi blijft. Heb je gekozen voor een hakstuk, logo of tekst? Dan worden deze er nu ingelast. Als laatste krijgen de matten, indien van toepassing, nog originele bevestigingsmaterialen om de automatten op hun plaats te houden. Nu gaan de matten in de doos en worden ze zo snel mogelijk bij je afgeleverd.

Bestellen is heel eenvoudig en binnen een paar minuten gepiept. Je kunt betalen met ideal, creditcard, paypal of op rekening. De levering van de automatten duur ca 4 tot 10 werkdagen. Dat komt omdat de matten speciaal voor je worden gemaakt. We beseffen ons dat je online snellere levertijden gewend bent maar maatwerk duurt nu eenmaal wat langer.

Dus twijfel niet langer maar bestel je matten online via de handige configurator! 

Uitstekend beoordeeld!

"Prachtige automatten die perfect passen!"

9 / 10

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.