Automatten voor Dacia Duster

  • Perfect passende automatten voor je Dacia Duster
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Duster

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Duster 3

2024 - 2024 | Mild hybrid (48V)

Automatten voor Dacia Duster Type 5

Duster 3

2024 - 2024

Automatten voor Dacia Duster Type 5

Duster 2

2023 - 2024

Automatten voor Dacia Duster Type 4

Duster 2

01/2018 - 2023

Automatten voor Dacia Duster Type 3

Duster 1

2014 - 01/2018 | Prestige

Automatten voor Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 21 cm

Automatten voor Dacia Duster Type 2

Duster 1

2014 - 01/2018 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 19,5 cm

Automatten voor Dacia Duster Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Duster 1

2010 - 2014 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 26,5 cm

Automatten voor Dacia Duster Type 1

Duster 1

2010 - 2014 | Afstand bevestigingspunten (bestuurder) 21,5 cm

Automatten voor Dacia Duster Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Dacia Duster? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Dacia Duster. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Dacia Duster.

Materiaalkeuze Dacia Duster automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Dacia Duster automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Dacia Duster. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Dacia Duster.

Dacia Duster automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Dacia Duster automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Dacia Duster. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.