Kofferbakmatten Toyota

Heeft u een nieuwe Toyota kofferbakmat nodig? U heeft ze gevonden! Justcarpets is dé website om de kofferbakmat voor uw Toyota te kopen! Snel en eenvoudig kofferbakmatten bij u thuis geleverd. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Toyota kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. De kofferbakmatten voor Toyota passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Toyota kofferbakmatten passen dus altijd.

Toyota C-HR

2017 - heden | Alle

Automatten Toyota C-HR

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Toyota RAV4

10 modellen

Automatten RAV4 Type 10

Toyota Verso

2 modellen

Automatten Verso Type 2

Kofferbakmatten

Standaard wordt er bij een nieuwe Toyota auto lang niet altijd een kofferbakmat mee geleverd. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. Neemt u een huisdier of goederen mee dan kunnen deze in de achterbak. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

Ze sluiten naadloos aan, zijn geurloos en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De Toyota kofferbakmatten worden met opstaande randen uitgevoerd zodat vloeistoffen en vuil geen kans maken uw bekleding te bevuilen. De kwaliteit van dit product garandeert dat de randen stevig rechtop blijven staan. De matten worden in stevige dozen (zonder te vouwen) verstuurd. U hoeft ze alleen nog uit te pakken en te plaatsen. Een Toyota besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]