Kofferbakmatten Peugeot

Alleen hier vindt u de allerbeste Peugeot kofferbakmat. Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Peugeot, speciaal voor u op maat gemaakt. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Peugeot kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Uw Peugeot kofferbakmat hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden en in de kofferbak geplaatst te worden. Daar heef u geen verdere bevestigingsmaterialen voor nodig.

Peugeot 2008

2 modellen

Automatten 2008 Type 2

Peugeot 3008

2 modellen

Automatten 3008 Type 2

Peugeot 308

8 modellen

Automatten 308 Type 3

Peugeot 5008

4 modellen

Automatten 5008 Type 2

Peugeot 508

6 modellen

Automatten 508 Type 3

Peugeot Partner

3 modellen

Automatten Partner   Type 3

Peugeot Tepee

2008 - heden

Automatten Peugeot Tepee

Kofferbakmatten

Niet elke Peugeot auto heeft bij aflevering een kofferbakmat in de kofferbak. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. Dit zonder dat uw kofferbak beschadigd of vies wordt. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De kunststof kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De Peugeot kofferbakmatten worden met opstaande randen uitgevoerd zodat vloeistoffen en vuil geen kans maken uw bekleding te bevuilen. De kwaliteit van dit product garandeert dat de randen stevig rechtop blijven staan. De matten worden in stevige dozen (zonder te vouwen) verstuurd. U hoeft ze alleen nog uit te pakken en te plaatsen. Een Peugeot besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]