Kofferbakmatten Volvo

Alleen hier vindt u de allerbeste Volvo kofferbakmat. Justcarpets levert kofferbakmatten van bijna alle merken en modellen. De kofferbakmat voor uw Volvo leveren wij snel en op maat gemaakt! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Volvo kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Volvo kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Heeft u uw Volvo kofferbakmat in huis dan legt u deze zonder verdere bevestigingsmaterialen zo in uw Volvo. Makkelijker kunnen we het niet voor uw maken.

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Volvo V50

2004 - 2012

Automatten Volvo V50

Volvo V60

2 modellen

Automatten V60 Type 2

Volvo V70

3 modellen

Automatten V70 Type 3

Volvo XC60

2 modellen

Automatten XC60  Type 2

Volvo XC70

3 modellen

Automatten XC70 Type 3

Volvo XC90

4 modellen

Automatten XC90 Type 2

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Volvo auto's geleverd met een kofferbakmat. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De matten ruiken niet, de pasvorm past perfect, en het materiaal is extra dik zodat de matten lang mee gaan tijdens de zwaarste omstandigheden. Een aanwinst voor uw Volvo. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Een Volvo besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]