Kofferbakmatten Mercedes

De beste kwaliteit Mercedes kofferbakmat vindt u hier op deze website! Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw Mercedes, speciaal voor u op maat gemaakt. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Mercedes kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Uw Mercedes kofferbakmat hoeft alleen nog maar uitgepakt te worden en in de kofferbak geplaatst te worden. Daar heef u geen verdere bevestigingsmaterialen voor nodig.

Mercedes A-Klasse

7 modellen

Automatten A-Klasse W177

Mercedes B-Klasse

2 modellen

Automatten B-Klasse W246

Mercedes C-Klasse

15 modellen

Automatten C-Klasse A205 Facelift

Mercedes CLA

2 modellen

Automatten CLA X117

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Mercedes E-Klasse

21 modellen

Automatten E-Klasse A238

Mercedes GLC

2 modellen

Automatten GLC C253

Mercedes GLE

2 modellen

Automatten GLE W166

Mercedes M-Klasse

3 modellen

Automatten M-Klasse W166

Kofferbakmatten

Niet alle merken en modellen auto's worden standaard met kofferbakmat geleverd. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Uw spullen of huisdieren kunnen nu zonder problemen in de kofferbak. Dit zonder dat uw kofferbak beschadigd of vies wordt. Houd u van een schone kofferbak dan is deze kofferbakmat voor u want de schoonmaken was niet eerder zou eenvoudig.

Ze sluiten naadloos aan, zijn geurloos en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Mercedes beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Bestel nu een Mercedes kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]