Kofferbakmatten Opel

Uw Opel kofferbakmat koopt u op deze website! Bij Justcarpets kies u kofferbakmatten van duizenden merken en modellen auto's. Ook de kofferbakmat voor uw Opel kunnen wij voor u leveren! Ieder bestelling is voor ons belangrijk. U ontvangt alleen de beste kwaliteit Opel kofferbakmat van ons. Vanuit ons eigen magazijn versturen wij u snel uw Opel kofferbakmat. Wij garanderen een 100% klanttevredenheidsgarantie. Heeft u uw Opel kofferbakmat in huis dan legt u deze zonder verdere bevestigingsmaterialen zo in uw Opel. Makkelijker kunnen we het niet voor uw maken.

Opel Astra

14 modellen

Automatten Astra K

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Opel Corsa

6 modellen

Automatten Corsa E

Opel Crossland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Crossland X

Opel Grandland X

2017 - heden | Alle

Automatten Opel Grandland X

Opel Insignia

6 modellen

Automatten Insignia Type 3

Opel Meriva

2 modellen

Automatten Meriva  B

Opel Mokka

4 modellen

Automatten Mokka Mokka X

Opel Zafira

4 modellen

Automatten Zafira  C

Kofferbakmatten

Niet alle merken en modellen auto's worden standaard met kofferbakmat geleverd. Toch is een kofferbakmat een aanwinst voor uw auto. Neemt u een huisdier of goederen mee dan kunnen deze in de achterbak. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Houd u van een schone kofferbak dan is deze kofferbakmat voor u want de schoonmaken was niet eerder zou eenvoudig.

De matten zijn robuust uitgevoerd door extra dik materiaal dat niet geurt en lang mee gaan. De pasvorm is perfect voor uw Opel! De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Kies daarom nu voor een Opel kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]