Artboard Created with Sketch.

Automatten met logo

Ben je op zoek naar topkwaliteit automatten met logo en/of tekst op maat? Dan ben je bij Just Carpets aan het juiste adres. Bij ons stel je jouw persoonlijke automatten met eigen tekst binnen enkele minuten samen. Ga via bovenstaande configurator naar jouw type auto en stel je eigen automat samen. Je hebt de keuze uit tal van lettertypes en logo’s!

Automatten bedrukken bij Just Carpets

Kies je voor automatten van Just Carpets en laat je die door ons bedrukken? Dan ben je in de eerste plaats verzekerd van perfect passende automatten van hoge kwaliteit. Die kwaliteit zie je ook terug in het logo en de tekst waarmee we je automatten bedrukken. Logo's en teksten naaien we eerst op een ondergrond van suède, waarna we ze in de automat lassen. Dat laatste gebeurt onder hoge temperatuur, waarbij we logo en tekst in de automat persen. Tekst en logo zitten daardoor muurvast. Ook liggen ze iets dieper in de automat, wat ze beschermt tegen beschadiging. Je automatten maken we helemaal op maat voor jou. Je kiest zelf het soort tapijt, de kleur van de bandering en het stiksel en je eigen tekst of logo. Automatten personaliseren: bij Just Carpets zorgen we gegarandeerd voor de beste resultaten. 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

De meerwaarde van automatten met tekst en logo

Onze automatten met tekst zijn ideaal voor iedereen die zijn auto een stijlvol en persoonlijk accent wil geven. Maar ook zakelijk gezien kan het bedrukken van automatten interessant zijn. Bijvoorbeeld voor autobedrijven, die hun bekendheid kunnen versterken door het aanbrengen van hun naam op automatten. Of je overwegingen nu persoonlijk of zakelijk zijn: automatten met tekst of logo zijn altijd aansprekende blikvangers. Zodra mensen instappen, springt je gepersonaliseerde automat direct in het oog. Automatten van Just Carpets laten bedrukken met jouw tekst of logo naar keuze: het heeft altijd meerwaarde.

Uitgebreide mogelijkheden om automatten te personaliseren

Bij Just Carpets hebben we een breed scala aan kant-en-klare ontwerpen waarmee we je automat kunnen bedrukken. Zo kun je kiezen uit verschillende sjablonen, zoals vlaggen van verschillende landen, RS of FR logo's en emoticons. Daarnaast kun je ook een geheel eigen, persoonlijke tekst in je automat laten drukken. Waar je ook naar op zoek bent: je automat personaliseren we volledig aan de hand van jouw wensen. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van een persoonlijke automat die helemaal bij jou past.

Meer informatie en bestellen van automatten met bedrukking

Met behulp van de configurator bovenaan deze pagina kun je snel en eenvoudig je tekst en logo doorgeven en je automatten met bedrukking bestellen. Heb je vragen over onze automatten met tekst of logo, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Overweeg je om een groot aantal automatten door ons te laten bedrukken met een tekst of logo? Dan kunnen we je wellicht een aantrekkelijke korting bieden, afhankelijk van de grootte van je bestelling. Weet je niet precies welke kwaliteit automatten je moet kiezen? Je leest alles over de verschillende kwaliteiten op de pagina  'Automatten kopen'.

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.