Artboard Created with Sketch.

Automatten met logo

Ben je op zoek naar automatten met logo? Dan ben je bij Just Carpets aan het juiste adres! Bij ons stel je je automatten met eigen logo of tekst binnen enkele minuten samen. Ga via bovenstaande configurator naar jouw type auto en stel je eigen mat samen. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en logo's. 

Automatten met logo van Just Carpets

Als je besluit automatten met logo bij Just Carpets te bestellen dan weet je één ding zeker. Je krijgt de beste kwaliteit, in tapijt, bandering en stiksel maar natuurlijk ook in de kwaliteit van onze logo's. Alle logo's en teksten worden eerst op een ondergrond van suède genaaid waarna ze vervolgens in de mat worden gelast (onder hoge temperatuur en voorzien van een speciale lijm wordt dan het logo of de tekst in de mat geperst). De kans dat het logo of delen van het logo loslaten is daarmee heel erg klein. Daarnaast ligt de tekst of het logo iets dieper in de mat waardoor het niet zal beschadigen tijdens het in- en uitstappen. Onze automatten worden op maat gemaakt en daarnaast kies jij het soort tapijt, een kleur bandering, een kleur stiksel en jouw eigen tekst of logo. Persoonlijker kan haast niet. 

Uitstekend beoordeeld!

"Snelle levering, prachtig product, erg tevreden"

9 / 10

Personaliseer je automatten

Onze automatten met logo zijn ideaal voor mensen die hun auto net dat beetje extra willen geven. Daarnaast is het voor bijvoorbeeld autobedrijven interessant om hun bedrijfsnaam in de mat te laten drukken om zo hun naamsbekendheid te vergroten. Het leuke aan automatten met logo is dat deze altijd in het oog springen. Zodra iemand instapt, ziet hij of zij gelijk je speciale automat. Stel je eens voor dat je je favoriete uitspraak of het logo van je bedrijf op die mat hebt gedrukt.

Kies je eigen tekst of logo

Wij hebben een breed scala aan kant-en-klare ontwerpen om in je automat te verwerken. Zo kun je kiezen uit verschillende sjablonen zoals vlaggen van verschillende landen, RS of FR logo's en emoticons. Daarnaast kun je ook een persoonlijke tekst in de mat laten drukken.

Bestel snel een automat met logo

Heb je nog vragen over onze automatten met logo, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden. Heb je interesse om je logo in grote getale op automatten te laten borduren? Dan kunnen we wellicht een korting bieden, afhankelijk van het volume van je bestelling. Weet je niet precies welke kwaliteit automatten je moet kiezen? Je leest alles over de verschillende kwaliteiten op de pagina 'Automatten kopen' 

 

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.