Artboard Created with Sketch.

Automatten met logo

Ben je op zoek naar automatten met logo? Dan ben je bij Just Carpets aan het juiste adres! Bij ons stel je je automatten met eigen logo of tekst binnen enkele minuten samen. Ga via bovenstaande configurator naar jouw type auto en stel je eigen mat samen. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en logo's. 

Waarom een automat met logo?

Waarom een automat en niet een spoiler of blitse velgen? De automatten met logo winnen het op twee gebieden van de spoiler en velgen. Allereerst is een automat een heel eenvoudige 'ingreep' waarmee je je auto snel kunt personaliseren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onnoemelijk hoge kosten. Voor een setje nieuwe velgen moet je al snel honderden euro's neertellen, terwijl een automat met een komische of inspirerende afbeelding je veel minder kost. Ten tweede is een automat veel veelzijdiger dan al die peperdure uitbreidingen. Ben je je automatten met logo zat, dan haalt u zo een paar nieuwe. Dat gaat wat lastiger met een spoiler. Daarnaast kun je de automatten voorzien van een eigen logo of tekst!

Uitstekend beoordeeld!

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

9 / 10

Personaliseer je automatten

Onze automatten met logo zijn ideaal voor mensen die hun auto net dat beetje extra willen geven. Daarnaast is het voor bijvoorbeeld autobedrijven interessant om hun bedrijfsnaam in de mat te laten drukken om zo hun naamsbekendheid te vergroten. Het leuke aan automatten met logo is dat deze altijd in het oog springen. Zodra iemand instapt, ziet hij of zij gelijk je speciale automat. Stel je eens voor dat je je favoriete uitspraak of het logo van je bedrijf op die mat hebt gedrukt.

Kies je eigen tekst of logo

Wij hebben een breed scala aan kant-en-klare ontwerpen om in je automat te verwerken. Zo kun je kiezen uit verschillende sjablonen zoals vlaggen van verschillende landen, RS of FR logo's en emoticons. Daarnaast kun je ook een persoonlijke tekst in de mat laten drukken.

Bestel snel een automat met logo

Heb je nog vragen over onze automatten met logo, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden. Heb je interesse om je logo in grote getale op automatten te laten borduren? Dan kunnen we wellicht een korting bieden, afhankelijk van het volume van je bestelling. Weet je niet precies welke kwaliteit automatten je moet kiezen? Je leest alles over de verschillende kwaliteiten op de pagina 'Automatten kopen' 

 

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl