Automatten BMW

Op zoek naar nieuwe automatten voor je BMW? Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je BMW. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je nieuwe automatten bestelt voor je BMW verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

BMW 1-serie

7 modellen

Automatten 1-serie F40

BMW 2-serie

9 modellen

Automatten 2-serie U06

BMW 3-serie

30 modellen

Automatten 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modellen

Automatten 4-serie G26

BMW 5-serie

28 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW 5-serie GT

2 modellen

Automatten 5-serie GT F07 xDrive

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

BMW 6-serie

7 modellen

Automatten 6-serie G32

BMW 6-serie GT

2 modellen

Automatten 6-serie GT G32

BMW 7-serie

18 modellen

Automatten 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

4 modellen

Automatten 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2022

Automatten BMW i3.

BMW i4

2021 - 2022

Automatten BMW i4.

BMW i8

2 modellen

Automatten i8 L15

BMW iX

2021 - 2022

Automatten BMW iX.

BMW X1

5 modellen

Automatten X1 F48

BMW X2

2 modellen

Automatten X2 F39

BMW X3

6 modellen

Automatten X3 G08

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

7 modellen

Automatten X5 G05

BMW X6

3 modellen

Automatten X6 G06

BMW X7

3 modellen

Automatten X7 G07

BMW Z1

1989 - 1991

Automatten BMW Z1.

BMW Z3

1995 - 2002

Automatten BMW Z3.

BMW Z4

3 modellen

Automatten Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Automatten BMW Z8.

BMW heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1916. Het Duitse automerk begon ooit als fabrikant van vliegtuigmotoren, waarna vanaf 1933 de eerste echte BMW’s op de weg verschenen. Het waren geavanceerde, sportieve auto’s die tot de top van de markt behoorden. Vandaag de dag is dat niet anders en maakt BMW rijden nog steeds geweldig. Rijd jij BMW en wil je automatten kopen met dezelfde premium-kwaliteit als BMW? Dan zit je met onze automatten helemaal goed. Ze zijn vaak beter dan het origineel, want de meeste van onze tapijtsoorten zijn een stuk sterker. We garanderen bovendien dat onze automatten perfect passen. Van ieder model BMW meten we met een geavanceerde 3D-scanner namelijk de juiste pasvorm in. Tot op de millimeter nauwkeurig! 

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende soorten automatten voor je BMW. Onze materiaalsoorten zijn: 

  • Naaldvilt – onze meest betaalbare soort tapijt
  • Velours en Luxe velours – hoge kwaliteit tapijt met veel comfort en luxe
  • Saxony – de allerbeste kwaliteit tapijt met een exclusieve premium-uitstraling 
  • Rubber – vuilafstotend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen 

Onder het kopje 'Materiaalkeuze BMW automatten' lees je meer over onze verschillende materialen. 

Rubber automatten BMW

Wil je in jouw BMW automatten die je snel kunt schoonmaken? Dan maak je met onze rubberen automatten een goede keuze. Zijn ze vuil, dan spoel je ze in een paar seconden weer helemaal schoon. Wel zo handig als je met je BMW bijvoorbeeld op wintersport gaat, of in tijden van slecht weer. Onze rubberen automatten hebben net als al onze automatten uiteraard een perfecte pasvorm. 

Kofferbakmat BMW 

Met een op maat gemaakte kofferbakmat bescherm je de kofferbak van je BMW tegen vuil, vocht en beschadiging. Denk ook aan het meenemen van een huisdier, wat in de kofferbak heel makkelijk kan met bijvoorbeeld een BMW Touring-model of SUV’s als de BMW X3 en X5. Je kunt bij ons kiezen voor een kofferbakmat van tapijt of rubber. Beide materiaalsoorten beschermen je kofferbak, maar er zijn wel verschillen. Een rubberen kofferbakmat kan beter tegen vocht en maak je in een handomdraai schoon, terwijl tapijt een luxere uitstraling heeft. 

Materiaalkeuze BMW automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je BMW automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je BMW.

BMW automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je BMW. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je BMW!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.