Automatten BMW

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw BMW. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw BMW. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor BMW automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

BMW 1-serie

6 modellen

Automatten 1-serie F21

BMW 2-serie

5 modellen

Automatten 2-serie F46

BMW 3-serie

25 modellen

Automatten 3-serie G20

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modellen

Automatten 4-serie F36

BMW 5-serie

22 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW 5-serie GT

2 modellen

Automatten 5-serie GT F07 xDrive

Al 7123 tevreden gebruikers

"Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen.Communicatie is snel en accuraat"

BMW 6-serie

7 modellen

Automatten 6-serie G32

BMW 6-serie GT

nov 2017 - heden | Gran Turismo

Automatten BMW 6-serie GT.

BMW 7-serie

14 modellen

Automatten 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

2 modellen

Automatten 8-serie G15

BMW i3

2013 - heden | Berline

Automatten BMW i3.

BMW i8

2 modellen

Automatten i8 L15

BMW X1

3 modellen

Automatten X1 F48

BMW X2

maart 2018 - heden | F39

Automatten BMW X2.

BMW X3

3 modellen

Automatten X3 G01

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

5 modellen

Automatten X5 G05

BMW X6

2 modellen

Automatten X6 F16

BMW X7

2 modellen

Automatten X7 G07

BMW Z1

1989 - 1991 | Alle

Automatten BMW Z1.

BMW Z3 (E36/7)

1995 - 2002

Automatten BMW Z3 (E36/7).

BMW Z4

3 modellen

Automatten Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Automatten BMW Z8.

Materiaalkeuze BMW automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw BMW automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw BMW. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw BMW.

BMW automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw BMW. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw BMW!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl