Automatten BMW

Op zoek naar nieuwe automatten voor je BMW? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je BMW. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor BMW automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

BMW 1-serie

7 modellen

Automatten 1-serie F40

BMW 2-serie

9 modellen

Automatten 2-serie U06

BMW 3-serie

30 modellen

Automatten 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modellen

Automatten 4-serie G26

BMW 5-serie

28 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW 5-serie GT

2 modellen

Automatten 5-serie GT F07 xDrive

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

BMW 6-serie

7 modellen

Automatten 6-serie G32

BMW 6-serie GT

2 modellen

Automatten 6-serie GT G32

BMW 7-serie

18 modellen

Automatten 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

3 modellen

Automatten 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2022

Automatten BMW i3.

BMW i4

2021 - 2022

Automatten BMW i4.

BMW i8

2 modellen

Automatten i8 L15

BMW iX

2021 - 2022

Automatten BMW iX.

BMW X1

5 modellen

Automatten X1 F48

BMW X2

2 modellen

Automatten X2 F39

BMW X3

6 modellen

Automatten X3 G08

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

7 modellen

Automatten X5 G05

BMW X6

3 modellen

Automatten X6 G06

BMW X7

3 modellen

Automatten X7 G07

BMW Z1

1989 - 1991

Automatten BMW Z1.

BMW Z3

1995 - 2002

Automatten BMW Z3.

BMW Z4

3 modellen

Automatten Z4 G29

BMW Z8

2000 - 2003

Automatten BMW Z8.

BMW heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1916. Het Duitse automerk begon ooit als fabrikant van vliegtuigmotoren, waarna vanaf 1933 de eerste echte BMW’s op de weg verschenen. Het waren geavanceerde, sportieve auto’s die tot de top van de markt behoorden. Vandaag de dag is dat niet anders en maakt BMW rijden nog steeds geweldig. Rijd jij BMW en wil je automatten kopen met dezelfde premium-kwaliteit als BMW? Dan zit je met onze automatten helemaal goed. Ze zijn vaak beter dan het origineel, want de meeste van onze tapijtsoorten zijn een stuk sterker. We garanderen bovendien dat onze automatten perfect passen. Van ieder model BMW meten we met een geavanceerde 3D-scanner namelijk de juiste pasvorm in. Tot op de millimeter nauwkeurig! 

In onze webshop kun je kiezen uit verschillende soorten automatten voor je BMW. Onze materiaalsoorten zijn: 

  • Naaldvilt – onze meest betaalbare soort tapijt
  • Velours en Luxe velours – hoge kwaliteit tapijt met veel comfort en luxe
  • Saxony – de allerbeste kwaliteit tapijt met een exclusieve premium-uitstraling 
  • Rubber – vuilafstotend, vochtbestendig en eenvoudig te reinigen 

Onder het kopje 'Materiaalkeuze BMW automatten' lees je meer over onze verschillende materialen. 

Rubber automatten BMW

Wil je in jouw BMW automatten die je snel kunt schoonmaken? Dan maak je met onze rubberen automatten een goede keuze. Zijn ze vuil, dan spoel je ze in een paar seconden weer helemaal schoon. Wel zo handig als je met je BMW bijvoorbeeld op wintersport gaat, of in tijden van slecht weer. Onze rubberen automatten hebben net als al onze automatten uiteraard een perfecte pasvorm. 

Kofferbakmat BMW 

Met een op maat gemaakte kofferbakmat bescherm je de kofferbak van je BMW tegen vuil, vocht en beschadiging. Denk ook aan het meenemen van een huisdier, wat in de kofferbak heel makkelijk kan met bijvoorbeeld een BMW Touring-model of SUV’s als de BMW X3 en X5. Je kunt bij ons kiezen voor een kofferbakmat van tapijt of rubber. Beide materiaalsoorten beschermen je kofferbak, maar er zijn wel verschillen. Een rubberen kofferbakmat kan beter tegen vocht en maak je in een handomdraai schoon, terwijl tapijt een luxere uitstraling heeft. 

Materiaalkeuze BMW automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je BMW automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je BMW. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je BMW.

BMW automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze BMW automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je BMW!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.