Kofferbakmatten Jaguar

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw Jaguar? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Jaguar. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor een Jaguar kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Jaguar F-Pace

2016 - heden

Automatten Jaguar F-Pace

Jaguar kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Jaguar worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. De bekleding van uw auto wordt namelijk beschermt tegen vocht, vuil en schade. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Jaguar kofferbakmat bestellen

Vervoert u vaak zware spullen in uw kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heeft u huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een ant slip laag zodat uw huisdier meer grip heeft. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Jaguar kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Jaguar!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]