Automatten voor Lexus

  • Perfect passende automatten voor je Lexus
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Lexus

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Lexus CT

3 modellen

Automatten voor CT  Type 3

Lexus ES

1 modellen

Automatten voor ES Type 1

Lexus GS

1 modellen

Automatten voor GS Type 1

Lexus IS

4 modellen

Automatten voor IS  Type 2 Facelift

Lexus LC

2017 - 2024

Automatten voor Lexus LC.

Lexus LS

2 modellen

Automatten voor LS 500h

Lexus NX

2 modellen

Automatten voor NX  Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Lexus RC

2 modellen

Automatten voor RC  Type 1 Facelift

Lexus RX

5 modellen

Automatten voor RX AL30

Lexus RZ

2023 - 2024

Automatten voor Lexus RZ.

Lexus UX

3 modellen

Automatten voor UX Type 2

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Lexus? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Lexus. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Lexus.

Materiaalkeuze Lexus automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Lexus automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Lexus. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Lexus.

Automatten voor Lexus op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Lexus automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Lexus. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.