Automatten voor Lexus

  • Perfect passende automatten voor je Lexus
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Lexus

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Lexus CT

3 modellen

Automatten voor CT  Type 3

Lexus ES

1 modellen

Automatten voor ES Type 1

Lexus GS

1 modellen

Automatten voor GS Type 1

Lexus IS

4 modellen

Automatten voor IS  Type 2 Facelift

Lexus LC

2017 - 2023

Automatten voor Lexus LC.

Lexus LS

2 modellen

Automatten voor LS 500h

Lexus NX

2 modellen

Automatten voor NX  Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Lexus RC

2 modellen

Automatten voor RC  Type 1 Facelift

Lexus RX

5 modellen

Automatten voor RX AL30

Lexus RZ

2023 - 2023

Automatten voor Lexus RZ.

Lexus UX

3 modellen

Automatten voor UX Type 2

Op maat gemaakte automatten voor je Lexus. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Lexus. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Lexus.

Materiaalkeuze Lexus automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Lexus automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Lexus. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Lexus.

Automatten voor Lexus op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Lexus. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Lexus!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.