Automatten voor Ferrari

  • Perfect passende automatten voor je Ferrari
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Ferrari

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Ferrari 360

2 modellen

Automatten voor 360 Type 1

Ferrari 458

2 modellen

Automatten voor 458 Type 1

Ferrari 488

2 modellen

Automatten voor 488 Type 1

Ferrari 599 GTO

2006 - 2012

Automatten voor Ferrari 599 GTO.

Ferrari 612 Scaglietti

2004 - 2010

Automatten voor Ferrari 612 Scaglietti.

Ferrari California

3 modellen

Automatten voor California Type 3

Ferrari F12 Berlinetta

2012 - 2023

Automatten voor Ferrari F12 Berlinetta.

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Ferrari F355

2 modellen

Automatten voor F355 Type 1

Ferrari F430

2 modellen

Automatten voor F430 Type 1

Ferrari FF

2011 - 2016

Automatten voor Ferrari FF.

Ferrari GTC4 Lusso

2016 - 2023

Automatten voor Ferrari GTC4 Lusso.

Ferrari Portofino

2018 - 2023

Automatten voor Ferrari Portofino .

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Ferrari? Bij ons krijg je een compleet mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Ferrari, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Ferrari voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Ferrari automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Ferrari automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Ferrari. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Ferrari.

Automatten voor Ferrari op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Ferrari automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Ferrari!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.