Automatten voor Ferrari

  • Perfect passende automatten voor je Ferrari
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Ferrari

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Ferrari 360

2 modellen

Automatten voor 360 Type 1

Ferrari 458

2 modellen

Automatten voor 458 Type 1

Ferrari 488

2 modellen

Automatten voor 488 Type 1

Ferrari 599 GTO

2006 - 2012

Automatten voor Ferrari 599 GTO.

Ferrari 612 Scaglietti

2004 - 2010

Automatten voor Ferrari 612 Scaglietti.

Ferrari 812

2017 - 2024

Automatten voor Ferrari 812.

Ferrari California

3 modellen

Automatten voor California Type 3

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ferrari F12 Berlinetta

2012 - 2024

Automatten voor Ferrari F12 Berlinetta.

Ferrari F355

2 modellen

Automatten voor F355 Type 1

Ferrari F430

2 modellen

Automatten voor F430 Type 1

Ferrari FF

2011 - 2016

Automatten voor Ferrari FF.

Ferrari GTC4 Lusso

2016 - 2024

Automatten voor Ferrari GTC4 Lusso.

Ferrari Portofino

2018 - 2024

Automatten voor Ferrari Portofino .

Ferrari Roma

2021 - 2024

Automatten voor Ferrari Roma.

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Ferrari? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Ferrari. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Ferrari.

Materiaalkeuze Ferrari automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Ferrari automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Ferrari. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Ferrari.

Automatten voor Ferrari op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Ferrari. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Ferrari!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.