Automatten voor Ferrari

  • Perfect passende automatten voor je Ferrari
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Ferrari

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Ferrari 360

2 modellen

Automatten voor 360 Type 1

Ferrari 458

2 modellen

Automatten voor 458 Type 1

Ferrari 488

2 modellen

Automatten voor 488 Type 1

Ferrari 599 GTO

2006 - 2012

Automatten voor Ferrari 599 GTO.

Ferrari 612 Scaglietti

2004 - 2010

Automatten voor Ferrari 612 Scaglietti.

Ferrari California

3 modellen

Automatten voor California Type 3

Ferrari F12 Berlinetta

2012 - 2023

Automatten voor Ferrari F12 Berlinetta.

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Ferrari F355

2 modellen

Automatten voor F355 Type 1

Ferrari F430

2 modellen

Automatten voor F430 Type 1

Ferrari FF

2011 - 2016

Automatten voor Ferrari FF.

Ferrari GTC4 Lusso

2016 - 2023

Automatten voor Ferrari GTC4 Lusso.

Ferrari Portofino

2018 - 2023

Automatten voor Ferrari Portofino .

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Ferrari? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Ferrari, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Als je kiest voor Ferrari automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Ferrari automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Ferrari automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Ferrari. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Ferrari.

Automatten voor Ferrari op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Ferrari automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Ferrari!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.