Kofferbakmatten Mini

Uw Mini kofferbakmat koopt u op deze website! Bij Justcarpets kies u kofferbakmatten van duizenden merken en modellen auto's. Ook de kofferbakmat voor uw Mini kunnen wij voor u leveren! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Mini kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Mini kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. De kofferbakmatten voor Mini passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Mini kofferbakmatten passen dus altijd.

Mini Clubman

2 modellen

Automatten Clubman  F54

Mini Countryman

2 modellen

Automatten Countryman  F60

Kofferbakmatten

Niet alle merken en modellen auto's worden standaard met kofferbakmat geleverd. Maar een kofferbakmat voor uw auto is wel te adviseren. Uw spullen of huisdieren kunnen nu zonder problemen in de kofferbak. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De matten zijn robuust uitgevoerd door extra dik materiaal dat niet geurt en lang mee gaan. De pasvorm is perfect voor uw Mini! Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Mini beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Kies daarom nu voor een Mini kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]