Automatten Infiniti

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Infiniti. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Infiniti. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Infiniti verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Infiniti EX

1 modellen

Automatten EX EX35

Infiniti FX

1 modellen

Automatten FX FX35

Infiniti Q30

2015 - heden

Automatten Infiniti Q30.

Infiniti Q50

2013 - heden

Automatten Infiniti Q50.

Infiniti Q60

2016 - heden

Automatten Infiniti Q60.

Infiniti Q70

2013 - heden

Automatten Infiniti Q70.

Infiniti QX30

2016 - heden

Automatten Infiniti QX30.

Al 6830 tevreden gebruikers

"Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Top!!"

Infiniti QX70

2013 - heden

Automatten Infiniti QX70.

Materiaalkeuze Infiniti automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Infiniti automatten. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Infiniti. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Infiniti.

Infiniti automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Infiniti automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Infiniti!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]