NIET GOED, GELD TERUG

Just Carpets biedt u een Niet Goed, Geld Terug garantie op de aankoop van uw automatten.

Garantie
Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat netjes is geproduceerd en afgewerkt, een product dat perfect past, een product dat van het juiste bevestigingssysteem is voorzien. Een product dat beter is dan het origineel!

Niet tevreden?
Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn met uw aankoop, dan proberen we altijd om zo snel mogelijk (binnen één werkdag) een passende oplossing te vinden. Dat kan betekenen een nieuwe automattenset die wél aan uw wensen en behoeften voldoet, of uw geld terug. Bel of mail gerust om hierover te overleggen. 038 - 3333110 / vragen@justcarpets.nl

Retourneren
In het geval dat u een gebrekkig product heeft ontvangen (bijvoorbeeld een automat met een slechte pasvorm of kwaliteit) dan kunt u het product op onze kosten retourneren. U mag uw product altijd zonder opgave van reden retourneren. In dat geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening.

Klantenservice
Bij Just Carpets nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen. Op de website van The Feedback Company kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden en hoe wij met klachten omgaan.