Kofferbakmatten Ford

Uw Ford kofferbakmat koopt u op deze website! Bij Justcarpets kies u kofferbakmatten van duizenden merken en modellen auto's. Ook de kofferbakmat voor uw Ford kunnen wij voor u leveren! Alleen de beste kofferbakmatten zijn goed genoeg voor u. We leveren u Ford kofferbakmat met 100% pasvorm en van uitmuntende kwaliteit voor jarenlang gebruiksplezier. Bestel hier uw Ford kofferbakmat. De kofferbakmatten voor Ford passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Ford kofferbakmatten passen dus altijd.

Ford B-MAX

2012 - heden

Automatten Ford B-MAX

Ford C-MAX

6 modellen

Automatten C-MAX Type 2 Facelift

Ford Edge

2 modellen

Automatten Edge Type 2

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Ford Fiesta

7 modellen

Automatten Fiesta Type 4

Ford Focus

20 modellen

Automatten Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modellen

Automatten Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

5 modellen

Automatten Galaxy Type 3

Ford Kuga

4 modellen

Automatten Kuga Type 4

Ford Mondeo

10 modellen

Automatten Mondeo  Type 5

Ford S-Max

4 modellen

Automatten S-Max Type 2

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Ford auto's geleverd met een kofferbakmat. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. Meer kans dat uw kofferbak in betere staat blijft. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

Ze sluiten naadloos aan, zijn geurloos en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Een Ford besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]