Kofferbakmatten Ford

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw Ford? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Ford. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw Ford verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

Ford B-MAX

2012 - heden

Automatten Ford B-MAX

Ford C-MAX

6 modellen

Automatten C-MAX Type 2 Facelift

Ford Edge

2 modellen

Automatten Edge Type 2

Ford Fiesta

7 modellen

Automatten Fiesta Type 4

Ford Focus

20 modellen

Automatten Focus  Type 5

Ford Fusion

2 modellen

Automatten Fusion Type 1 Facelift

Ford Galaxy

5 modellen

Automatten Galaxy Type 3

Al 6986 tevreden gebruikers

"Ik ben heel tevreden! Op maat gemaakte automatten. Een uitstekende product. Heel klantvriendelijk en een goede service. Wat kan je nog meer wensen als klant. "

Ford Kuga

4 modellen

Automatten Kuga Type 4

Ford Mondeo

10 modellen

Automatten Mondeo  Type 5

Ford S-Max

4 modellen

Automatten S-Max Type 2

Ford kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Ford worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Ford kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. U krijgt ook drie jaar garantie op onze Ford kofferbakmatten. Koop daarom nu een kofferbakmat op maat voor uw Ford!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]