Kofferbakmatten Audi

Op zoek naar een geschikte kofferbakmat voor je Audi? Onze rubberen kofferbakmatten beschikken over een opstaande rand en zijn flexibel en sterk tegelijk. De matten zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig schoon te maken. De kofferbakmatten van tapijt beschikken niet over een opstaande rand. De matten beschermen wel je autobekleding tegen vocht en vuil. Je kofferbak ziet er uit als nieuw. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in je Audi. Het rubber en tapijt dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als je kiest voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Audi A1

3 modellen

Automatten A1 GB

Audi A3

9 modellen

Automatten A3 8Y

Audi A4

13 modellen

Automatten A4 B9 Facelift

Audi A5

5 modellen

Automatten A5 F5A

Audi A6

18 modellen

Automatten A6 C8

Audi A7

1 modellen

Automatten A7 C8

Audi A8

2 modellen

Automatten A8 D5

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Audi e-tron

3 modellen

Automatten e-tron Type 2

Audi Q2

2 modellen

Automatten Q2 Type 2

Audi Q3

3 modellen

Automatten Q3 F3

Audi Q4

1 modellen

Automatten Q4 Type 1

Audi Q5

5 modellen

Automatten Q5 FYT

Audi Q7

5 modellen

Automatten Q7 4M

Audi Q8

08/2018 - 2021

Automatten Audi Q8

Audi TT

3 modellen

Automatten TT 8S

Audi kofferbakmat op maat

Auto's zoals je Audi worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks adviseren wij om een kofferbakmat in je auto te plaatsen. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Onze kofferbakmatten van tapijt en van rubber hebben dezelfde functie, namelijk het beschermen van je autobekleding tegen slijtage en vocht. Onze kofferbakmatten van tapijt en rubber zijn beide van een goede kwaliteit en bieden een goede bescherming. De matten zijn flexibel en eenvoudig uit de auto te halen zodat schoonmaken een simpel klusje wordt.

Audi kofferbakmat bestellen

Vervoer je naast zware spullen ook je huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Bij onze kofferbakmatten van tapijt heb je de keuze om de bandering in een andere kleur te laten maken, je bestelt eenvoudig bijpassende automatten in dezelfde kleur. De kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak, wij garanderen een 100% pasvorm. Je krijgt ook drie jaar garantie op onze Audi kofferbakmatten. Kies voor de beste kofferbakbescherming daarom voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.