Kofferbakmatten Audi

Audi kofferbakmatten op maat. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Audi. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u kiest voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Audi A1

2 modellen

Automatten A1 GB

Audi A3

10 modellen

Automatten A3 8V7

Audi A4

16 modellen

Automatten A4 B9

Audi A5

6 modellen

Automatten A5 F57

Audi A6

19 modellen

Automatten A6 C8

Audi Q2

2016 - heden

Automatten Audi Q2

Audi Q3

2 modellen

Automatten Q3 F3

Al 6830 tevreden gebruikers

"Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Top!!"

Audi Q5

2 modellen

Automatten Q5 FY

Audi Q7

3 modellen

Automatten Q7 4M

Audi kofferbakmat op maat

Standaard wordt een Audi auto niet geleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als uw auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

Audi kofferbakmat bestellen

Vervoert u naast zware spullen ook uw huisdier in de kofferbak? Geen probleem, onze kofferbakmatten beschikken over een antislipcoating die zorgt voor meer grip. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]