Kofferbakmatten Audi

Vind hier uw pasklare Audi kofferbakmatten. Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. U kan de mat makkelijk plaatsen en reinigen. Wij garanderen de originele pasvorm. Onze kofferbakmatten passen precies in uw Audi. Het rubber dat wij gebruiken voor onze kofferbakmatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u kiest voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets kiest u voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaardvoorzien van een antislip-coating.

Audi A1

2 modellen

Automatten A1 GB

Audi A3

10 modellen

Automatten A3 8V7

Audi A4

18 modellen

Automatten A4 B9

Audi A5

6 modellen

Automatten A5 F57

Audi A6

19 modellen

Automatten A6 C8

Audi Q3

2 modellen

Automatten Q3 F3

Audi Q5

2 modellen

Automatten Q5 FY

Al 6986 tevreden gebruikers

"Ik ben heel tevreden! Op maat gemaakte automatten. Een uitstekende product. Heel klantvriendelijk en een goede service. Wat kan je nog meer wensen als klant. "

Audi Q7

3 modellen

Automatten Q7 4M

Audi kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw Audi worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Toch kan het verstandig zijn om een kofferbakmat in uw auto te leggen. Uw autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. Hierdoor blijft de kofferbak onbeschadigd, schoon en netjes. Zodra de kofferbak vies is kunt u de mat eenvoudig verwijderen, uitschudden en eventueel schoonspuiten.

Audi kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Wij maken gebruik van een 3D scan om kofferbakmatten in te meten daarmee garanderen wij 100% pasvorm. Door het gebruik van sterke en duurzame materialen geven we drie jaar garantie op onze Audi kofferbakmatten. Kies daarom nu voor een Audi kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]