Artboard Created with Sketch.

Automatten op maat

Automatten zijn er in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit universele automatten, op maat gemaakte automatten, rubber automatten of automatten van tapijt. Bij Just Carpets maken we alleen op maat gemaakt automatten. Dit doen we zodat we er zeker van zijn dat onze matten altijd passen en we dus een perfect product kunnen leveren. Just Carpets is dé automattenshop van Nederland.

 

Waarom geen universele automatten

Universele automatten worden in de meeste gevallen gemaakt van een mindere kwaliteit tapijt, hierdoor zullen deze matten sneller slijten. Daarnaast is het verschuiven van de matten bij universele automatten een veelvoorkomend probleem. 

Hieronder zullen we kort uitleggen hoe het proces van op maat gemaakte automatten in zijn werk gaat:

  • Als er een nieuw model op de markt komt gaan we bij de dealer langs om dit model in te meten. We gebruiken hier geavanceerde technieken voor. Dit om er zeker van te zijn dat onze automatten de exacte pasvorm hebben. 
  • De mallen worden in de software van onze snijmachine geladen. 
  • De automatten worden computergestuurd uitgesneden zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt. 
  • Kies je voor automatten met logo? Dan wordt deze er nu in gemaakt.
  • Heb je gekozen voor een hakstuk in je bestuurdersmat? Dan wordt deze mat nu voorzien van een hakstuk.
  • Vervolgens worden de matten gebandeerd met een omzoming die je zelf kunt uitkiezen. 
  • Je automatten zijn nu bijna klaar. Als één van de laatste stappen wordt het originele bevestigingssysteem in de mat geslagen. 
  • De laatste stap is het inpakken van je op maat gemaakte automatten.

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Rubber automatten op maat

Ook onze rubber automatten zijn exact op maat gemaakt. Vooral in de wintermaanden is deze exacte pasvorm erg belangrijk. Door de exacte pasvorm wordt namelijk voorkomen dat vocht en vuil naast de matten terecht komt. Het grote voordeel van rubber automatten is dat deze automatten schoonmaken een fluitje van een cent is. 

Rubber kofferbakmatten en kofferbakmatten van tapijt

Naast automatten produceren we ook kofferbakmatten op maat. We produceren zowel rubberen kofferbakmatten als tapijten kofferbakmatten op maat. Ook deze matten zijn stuk voor stuk ingemeten bij de dealer en hebben dus een exacte pasvorm.

Auto- of kofferbakmat kopen?

Automatten kopen is erg eenvoudig. Aan de bovenkant van deze pagina selecteer je jouw type auto. Vervolgens kies je het bouwjaar, het type matten, de omzoming en eventueel een logo of tekst. Als je bestelling is geplaatst wordt deze meteen in productie genomen en na enkele dagen verzonden. 

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.