Kofferbakmatten Kia

Uw Kia kofferbakmat koopt u op deze website! Justcarpets levert kofferbakmatten van bijna alle merken en modellen. De kofferbakmat voor uw Kia leveren wij snel en op maat gemaakt! Ieder bestelling is voor ons belangrijk. U ontvangt alleen de beste kwaliteit Kia kofferbakmat van ons. Vanuit ons eigen magazijn versturen wij u snel uw Kia kofferbakmat. Wij garanderen een 100% klanttevredenheidsgarantie. De kofferbakmatten voor Kia passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Kia kofferbakmatten passen dus altijd.

Kia Optima

4 modellen

Automatten Optima Type 2

Kia Rio

5 modellen

Automatten Rio Type 4

Kia Sportage

5 modellen

Automatten Sportage Type 4 Facelift

Kia Stonic

sep 2017 - heden

Automatten Kia Stonic

Kofferbakmatten

Niet elke Kia auto heeft bij aflevering een kofferbakmat in de kofferbak. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. Hierdoor blijft u kofferbak in beter verzorgd. Houd u van een schone kofferbak dan is deze kofferbakmat voor u want de schoonmaken was niet eerder zou eenvoudig.

Ze sluiten naadloos aan, zijn geurloos en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat u uw deze direct in uw auto kunt plaatsen. Kies daarom nu voor een Kia kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]