Kofferbakmatten BMW

Hier vind je een overzicht van onze BMW kofferbakmatten. Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Naast de rubberen kofferbakmatten hebben we ook kofferbakmatten van tapijt. Perfect om je autobekleding te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. De kofferbak van je auto zal er uit zien als nieuw. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze kofferbakmatten zijn tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je BMW. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor een BMW kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

BMW 1-serie

7 modellen

Automatten 1-serie F40

BMW 2-serie

8 modellen

Automatten 2-serie U06

BMW 3-serie

26 modellen

Automatten 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

7 modellen

Automatten 4-serie G26

BMW 5-serie

21 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW 6-serie

2 modellen

Automatten 6-serie G32

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

BMW 7-serie

9 modellen

Automatten 7-serie G12 Facelift

BMW 8-serie

1 modellen

Automatten 8-serie G16

BMW i3

2013 - 2022

Automatten BMW i3

BMW i4

2021 - 2022

Automatten BMW i4

BMW iX

2021 - 2022

Automatten BMW iX

BMW X1

6 modellen

Automatten X1 U11

BMW X2

2 modellen

Automatten X2 F39

BMW X3

6 modellen

Automatten X3 G08

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

6 modellen

Automatten X5 G05

BMW X6

3 modellen

Automatten X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Automatten BMW Z3

BMW Z4

3 modellen

Automatten Z4 G29

BMW kofferbakmat op maat

Standaard wordt een BMW auto niet geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Zo wordt je autobekleding beschermt tegen vuil, vocht en schade. Een nette en onbeschadigde kofferbak is wel zo handig als je bijvoorbeeld je auto weer wilt verkopen. Als het tijd wordt om de kofferbak schoon te maken kun je de mat even afschudden en eventueel schoonspuiten (rubber). Onze tapijten kofferbakmatten worden geleverd met een handig handvat om de mat gemakkelijk uit je auto te kunnen halen. Zowel onze tapijten als onze rubberen kofferbakmat beschermen je autobekleding tegen vocht vuil en slijtage. Als je vaak vloeibare middelen vervoerd raadden wij aan om voor een rubberen kofferbakmat te kiezen. Als je bescherming en uitstraling wilt, kies dan voor onze tapijten kofferbakmat.

BMW kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn sterk en geschikt voor huisdieren. Door de antislip coating is het vervoeren van zware spullen of huisdieren veiliger. Bij onze kofferbakmatten van tapijt heb je de keuze om de bandering in een andere kleur te laten maken, je bestelt eenvoudig bijpassende automatten in dezelfde kleur. Om een kofferbakmat op de juiste manier in te meten wordt er gebruik gemaakt van een 3D scan. Hierdoor garanderen wij een perfecte pasvorm en geven we drie jaar garantie op onze kofferbakmatten. De beste BMW kofferbakbescherming. Koop direct een kofferbakmat op maat!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.