Kofferbakmatten BMW

Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor je BMW? Onze rubberen kofferbakmatten zijn gemaakt van sterk en flexibel rubber en zijn voorzien van een opstaande rand. Je kunt de mat makkelijk plaatsen en reinigen. De kofferbakmatten van tapijt zijn zorgvuldig afgewerkt met een mooie band. Deze matten hebben geen opstaande rand maar bieden wel een goede bescherming voor je autobekleding. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in je BMW. Het rubber en tapijt dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als je kiest voor een BMW kofferbakmat van Just Carpets kies je voor uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Onze kofferbakmatten zijn standaard voorzien van een antislip-coating.

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

BMW 1-serie

7 modellen

Automatten 1-serie F40

BMW 2-serie

8 modellen

Automatten 2-serie U06

BMW 3-serie

26 modellen

Automatten 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

6 modellen

Automatten 4-serie G26

BMW 5-serie

21 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW 6-serie

2 modellen

Automatten 6-serie G32

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

BMW 7-serie

9 modellen

Automatten 7-serie G12 Facelift

BMW i3

2013 - 2022

Automatten BMW i3

BMW i4

2021 - 2022

Automatten BMW i4

BMW iX

2021 - 2022

Automatten BMW iX

BMW X1

5 modellen

Automatten X1 F48

BMW X2

2 modellen

Automatten X2 F39

BMW X3

6 modellen

Automatten X3 G08

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

6 modellen

Automatten X5 G05

BMW X6

3 modellen

Automatten X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Automatten BMW Z3

BMW Z4

2 modellen

Automatten Z4 G29

BMW kofferbakmat op maat

Bij aflevering worden niet alle BMW auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is het aan te raden om een kofferbakmat te gebruiken in je auto. Je autobekleding wordt namelijk beschermt tegen schade en vuil. De kofferbak blijft schoon en netjes en dat is handig als je auto bijvoorbeeld weer in de verkoop gaat. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haal je de mat eenvoudig uit je auto om deze even af te schudden of schoon te spuiten (rubber). Kies je voor een tapijten kofferbakmat dan kun je doormiddel van een ingebouwd handvat de mat gemakkelijk uit je auto halen. Of je nou kiest voor rubber of voor tapijt, onze kofferbakmatten beschermen je autobekleding tegen vuil en slijtage. De keuze voor een kofferbakmat van rubber of van tapijt hangt af van je wensen. Beide materialen bieden bescherming voor je auto bekleding. Rubber heeft als voordeel dat het waterdicht is, de tapijten kofferbakmatten geven je kofferbakmat een luxere uitstraling.

BMW kofferbakmat bestellen

Vervoer je vaak zware spullen in je kofferbak dan is een kofferbakmat een ideale oplossing. Heb je huisdieren? De kofferbakmatten beschikken over een antislip laag zodat je huisdier meer grip heeft. Als je gaat voor een kofferbakmat van tapijt dan kun je perfect bijpassende automatten bestellen, zelfs met dezelfde kleur bandering! Voor een aantal auto modellen hebben we ook bijpassende automatten van rubber. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel voor een optimale kofferbak bescherming nu een BMW kofferbakmat van Just Carpets!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.