Kofferbakmatten BMW

Bent u op zoek naar een nieuwe kofferbakmat voor uw BMW? Het rubber van onze kofferbakmatten is sterk en flexibel en beschikt over een opstaande rand. De matten zijn gemakkelijk te plaatsen en te reinigen. Wij geven een originele pasvorm garantie. De kofferbakmatten passen perfect in uw BMW. Het rubber dat gebruikt wordt voor onze kofferbakmatten is geselecteerd om zijn hoge kwaliteit. Als u nu een nieuwe kofferbakmat besteld voor uw BMW verzekert u zichzelf van uitstekende bescherming tegen alledaagse slijtage. Standaard zijn onze kofferbakmatten voorzien van een antislip-coating.

BMW 1-serie

6 modellen

Automatten 1-serie F21

BMW 2-serie

5 modellen

Automatten 2-serie F46

BMW 3-serie

24 modellen

Automatten 3-serie F34 Facelift

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modellen

Automatten 4-serie F36

BMW 5-serie

22 modellen

Automatten 5-serie G31

BMW X1

3 modellen

Automatten X1 F48

Al 6830 tevreden gebruikers

"Duidelijke produktinformatie en snelle levering. Top!!"

BMW X3

3 modellen

Automatten X3 G01

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

5 modellen

Automatten X5 G05

BMW kofferbakmat op maat

Auto's zoals uw BMW worden niet standaard afgeleverd met een kofferbakmat. Desondanks kunnen wij adviseren om een kofferbakmat in uw auto te plaatsen. U beschermt namelijk de autobekleding tegen vuil, schade of beschadigingen. De kofferbak blijft schoon, netjes en onbeschadigd. Als de kofferbak schoongemaakt moet worden haalt u de mat eenvoudig uit uw auto om deze even uit te schudden of schoon te spuiten.

BMW kofferbakmat bestellen

Onze kofferbakmatten zijn ideaal voor mensen die vaak zware spullen vervoeren. De antislip laag is ook geschikt voor huisdieren, zij hebben meer grip op de matten. Onze kofferbakmatten worden op een deskundige wijze ingemeten. Daarom garanderen wij een 100% pasvorm en geven wij drie jaar garantie. De kofferbakmat wordt daarnaast zonder te vouwen verstuurd. Bestel nu een BMW kofferbakmat van Just Carpets!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]