Kofferbakmatten BMW

Heeft u een nieuwe BMW kofferbakmat nodig? U heeft ze gevonden! Justcarpets levert de kofferbakmatten die u zoekt! Zo ook de kofferbakmat voor uw BMW, speciaal voor u op maat gemaakt. Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw BMW kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte BMW kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. Even de doos open maken, controleren of u de juiste BMW kofferbakmat heeft ontvangen dan spullen uit de kofferbak en de nieuwe kofferbakmat erin! Zo eenvoudig kan het zijn.

BMW 1-serie

6 modellen

Automatten 1-serie F21

BMW 2-serie

5 modellen

Automatten 2-serie F46

BMW 3-serie

24 modellen

Automatten 3-serie F34 Facelift

BMW 3-serie GT

2 modellen

Automatten 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modellen

Automatten 4-serie F36

BMW 5-serie

22 modellen

Automatten 5-serie G31

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

BMW X1

3 modellen

Automatten X1 F48

BMW X3

3 modellen

Automatten X3 G01

BMW X4

2 modellen

Automatten X4 G02

BMW X5

5 modellen

Automatten X5 G05

Kofferbakmatten

Standaard wordt er bij een nieuwe BMW auto lang niet altijd een kofferbakmat mee geleverd. Toch is een kofferbakmat een aanwinst voor uw auto. Uw spullen of huisdieren kunnen nu zonder problemen in de kofferbak. Hierdoor blijft u kofferbak in beter verzorgd. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De matten ruiken niet, de pasvorm past perfect, en het materiaal is extra dik zodat de matten lang mee gaan tijdens de zwaarste omstandigheden. Een aanwinst voor uw BMW. Vuil, vloeistoffen en zand maken uw kofferbak niet meer vies door stevige opstaande randen die lang mee gaan door de zware kwaliteit waarin deze kofferbakmat is uitgevoerd. Uw bestelling wordt in een stevige doos vervoerd waarin de BMW kofferbakmat zonder te vouwen wordt vervoerd. Bestel dus snel een BMW kofferbakmat bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]