Kofferbakmatten Jeep

Koop online heel eenvoudig uw nieuwe Jeep kofferbakmat. Bij Justcarpets kies u kofferbakmatten van duizenden merken en modellen auto's. Ook de kofferbakmat voor uw Jeep kunnen wij voor u leveren! Elke kofferbakmat bestelling word snel en accuraat bij u thuis afgeleverd. Uw Jeep kofferbakmat komt in een goed verpakte doos waardoor u ervan op aan kan dat uw net aangeschafte Jeep kofferbakmat heelhuids bij u aan komt. De kofferbakmatten voor Jeep passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Jeep kofferbakmatten passen dus altijd.

Jeep Cherokee

5 modellen

Automatten Cherokee KL

Jeep Compass

2 modellen

Automatten Compass Type 2

Jeep Grand Cherokee

3 modellen

Automatten Grand Cherokee WK2

Jeep Renegade

4 modellen

Automatten Renegade  Type 2

Jeep Wrangler

2 modellen

Automatten Wrangler JK

Kofferbakmatten

Bij aflevering worden niet alle Jeep auto's geleverd met een kofferbakmat. Toch is een kofferbakmat een aanwinst voor uw auto. Uw spullen of huisdieren kunnen nu zonder problemen in de kofferbak. Dit zonder dat uw kofferbak beschadigd of vies wordt. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De kunststof kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Jeep beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Bestel nu een Jeep kofferbakmat van Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]