Artboard Created with Sketch.

Rubber automatten

Uw auto reinigen gaat een stuk makkelijker als deze voorzien is van rubber automatten. Vuil wat bijvoorbeeld veroorzaakt is door schoenen kan op die manier gemakkelijk uit het voertuig worden verwijderd. Daarnaast geven de rubber matten je extra grip, comfort en uw auto een luxere uitstraling. Veel van onze klanten kiezen ervoor om in de herfst of winterperiode rubber automatten in hun auto te leggen. In de zomer en lente kunnen de normale tapijten automatten weer in de auto gelegd worden. De rubber automatten zijn kwalitatief sterk en ook nog eens flexibel. Hierdoor liggen de rubber automatten als gegoten in uw auto. Op het gebied van rubber automatten bieden we u een groot assortiment. 

Verschillende rubber automatten

Dankzij een prima contact met de producent van de rubber automatten zijn we in staat voor de meest gangbare modellen een passende set rubber automatten te leveren. Onze fabrikant houdt nauwgezet de ontwikkelingen van de markt in de gaten en past het productieproces daar doorlopend op aan. Dat is ook de reden dat we zelfs voor de allernieuwste automodellen probleemloos complete sets rubber automatten kunnen leveren. Het kan helaas ook wel eens voorkomen dat we van uw auto (nog) geen rubber automatten hebben. 

Voor alle rubber automatten in ons assortiment geldt dat ze voldoen aan de hoogste eisen die men vandaag de dag stelt in de auto-industrie. Het rubbermengsel waar onze automatten van gemaakt wordt zorgt ervoor dat het eindproduct zowel licht van gewicht als ijzersterk is. Een lange levensduur is dus gegarandeerd!

 

Uitstekend beoordeeld!

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

9 / 10

Voordelen rubber automatten

- Makkelijk schoon te houden

- Ideaal voor de herfst en winter

- 3 jaar garantie

- Onderkant met antislip

- Kwalitatief sterk en flexibel

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl