Artboard Created with Sketch.

Rubber automatten op maat

Rubber automatten zijn sterk, praktisch en makkelijk te reinigen. Vooral in de herfst en de winter zijn deze sterke automatten een absolute aanrader, de matten zorgen voor extra grip en zijn goed bestand tegen vuil en vocht. Veel van onze klanten kiezen ervoor om in de herfst en de winter rubber automatten in hun auto te leggen, op deze manier beschermen ze hun 'normale' automatten. Onze rubber automatten zijn op maat gemaakt en zitten dus als gegoten.

Bestel jouw op maat gemaakte rubber automatten eenvoudig via de configurator aan de bovenzijde van deze pagina. 

Rubber automatten voor alle modellen

Dankzij prima contact met de producent van de rubber automatten zijn we in staat voor de meest gangbare modellen een passend set rubber automatten te leveren. Onze fabrikant houdt nauwgezet de ontwikkelingen van de markt in de gaten en past het productieproces daar doorlopend op aan. Dat is ook de reden dat we zelfs voor de allernieuwste automodellen complete sets rubber automatten kunnen leveren. Het kan helaas weleens voorkomen dat we van jouw auto (nog) geen rubber automatten hebben. 

Voor alle rubber automatten in ons assortiment geldt dat ze voldoen aan de hoogste eisen. Het rubbermengsel waar onze automatten van worden gemaakt zorgt ervoor dat de matten ijzersterk zijn. Een lange levensduur is dus gegarandeerd!

In het kort alle voordelen op een rij:

  • Op maat gemaakte rubber automatten liggen als gegoten in je auto en kunnen niet verschuiven.
  • Onze rubber automatten hebben opstaande randen zodat er niets in je auto kan lekken.
  • Onze rubber automatten zijn gemaakt van het meest duurzame rubber.
  • Wij hebben voor vrijwel elk model een op maat gemaakt set rubber automatten.
  • Naast rubber automatten verkopen wij ook rubber kofferbakmatten (profiteer van een aantrekkelijke combinatiekorting!). 
  • Je krijgt maar liefst 3 jaar garantie op onze rubber automatten.

Waarom geen universele rubber automatten? 

Je kunt ervoor kiezen om universele rubber automatten te kopen maar echt verstandig is het niet. Universele automatten sluiten nooit mooi aan en krijgen alle ruimte om te schuiven. Het laatste wat je wilt is schuivende automatten als je bijvoorbeeld op de snelweg rijdt. Daarnaast is deze vorm van goedkoop vaak duurkoop. Universele automatten of deze nou van rubber zijn of tapijt slijten aanzienlijk sneller dan op maat gemaakte automatten. Dit heeft te maken met de kwaliteit rubber of tapijt die gebruikt wordt. 

Rubber automatten op maat

Onze rubber automatten zijn dus precies voor jouw auto op maakt gemaakt. Maar waarom zijn wij eigenlijk zo'n voorstander van op maat gemaakt automatten? Dat is vrij simpel. Op maat gemaakte automatten hebben een langere levensduur en zorgen ervoor dat er geen vuil of vocht naast de matten kan komen. Waar universele automatten makkelijk verschuiven en dus eerder verslijten blijven op maat gemaakte rubber matten netjes liggen. 

Rubber automatten schoonmaken

Rubber automatten schoonmaken is erg makkelijk. Je kunt rubber automatten zelfs met een hogedrukspuit schoonspuiten. Heb je niet de beschikking over een hogedrukreiniger dan kun je de matten ook gewoon schoonmaken met een vochtige doek. Onze matten hebben opstaande randen zodat het vuil niet van de mat afglijdt en in je auto terecht komt.

Rubber automatten die stinken? 

Sommige mensen vinden rubber automatten stinken. Het klopt inderdaad dat het rubber soms een vervelende geur kan afgeven. Onze rubber automatten hebben een vanille geur en daarom zul je geen last hebben van een vervelende lucht in je auto.

Kofferbakmat van rubber

Naast op maat gemaakt rubber automatten voor in het passagiersgedeelte van je auto hebben wij ook op maat gemaakte rubber kofferbakmatten voor in de bagageruimte van je auto. Net zoals de rubber automatten sluiten deze kofferbakmatten perfect aan. Vooral in de herfst en winter als het weer wat onstuimiger wordt is een kofferbakmat van rubber ideaal. Bestel hier jouw kofferbakmat

 

Uitstekend beoordeeld!

"Top service, top kwaliteit"

9 / 10

Voordelen rubber automatten

- Makkelijk schoon te houden

- Ideaal voor de herfst en winter

- 3 jaar garantie

- De matten zijn zeer antislip aan beide zijden

- Kwalitatief sterk en flexibel

Rubber automatten kopen?

Nu je overtuigd bent van het nut van rubberen automatten in je auto wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk aanschaffen. Via de automattenconfigurator aan de bovenzijde van de pagina navigeer je meteen naar jouw type auto en bestel je eenvoudig een op maat gemaakt set automatten van rubber. 

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.