Artboard Created with Sketch.

Rubber automatten op maat

Rubber automatten zijn sterk en praktisch. Vuil wat bijvoorbeeld veroorzaakt is door schoenen kan op die manier gemakkelijk uit het voertuig worden verwijderd. Daarnaast geven de rubber matten je extra grip, comfort en geven ze je auto een luxere uitstraling. Veel van onze klanten kiezen ervoor om in de herfst en/of winterperiode rubber automatten in hun auto te leggen. In de zomer en lente kunnen de normale automatten weer in de auto gelegd worden. De rubber automatten zijn kwalitatief sterk en ook nog eens flexibel. Hierdoor liggen de rubber automatten als gegoten in je auto. Onze rubber automatten passen precies in je auto omdat ze voor elke auto op maat zijn gemaakt.

Bestel jouw rubber automatten eenvoudig via de configurator aan de bovenzijde van deze pagina. 

Rubber automatten voor alle modellen

Dankzij prima contact met de producent van de rubber automatten zijn we in staat voor de meest gangbare modellen een passend set rubber automatten te leveren. Onze fabrikant houdt nauwgezet de ontwikkelingen van de markt in de gaten en past het productieproces daar doorlopend op aan. Dat is ook de reden dat we zelfs voor de allernieuwste automodellen complete sets rubber automatten kunnen leveren. Het kan helaas weleens voorkomen dat we van jouw auto (nog) geen rubber automatten hebben. 

Voor alle rubber automatten in ons assortiment geldt dat ze voldoen aan de hoogste eisen. Het rubbermengsel waar onze automatten van worden gemaakt zorgt ervoor dat de matten ijzersterk zijn.  Een lange levensduur is dus gegarandeerd!

 

Uitstekend beoordeeld!

"Super mooie automatten ben er zeer blij mee, maakt m'n auto van binnen eens zo mooi, top kwaliteit.. "

9 / 10

Voordelen rubber automatten

- Makkelijk schoon te houden

- Ideaal voor de herfst en winter

- 3 jaar garantie

- Onderkant met antislip

- Kwalitatief sterk en flexibel

Sluiten

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar vragen@justcarpets.nl