Kofferbakmatten Citroen

Uw Citroen kofferbakmat koopt u op deze website! Justcarpets is dé website om de kofferbakmat voor uw Citroen te kopen! Snel en eenvoudig kofferbakmatten bij u thuis geleverd. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Citroen kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. Heeft u uw Citroen kofferbakmat in huis dan legt u deze zonder verdere bevestigingsmaterialen zo in uw Citroen. Makkelijker kunnen we het niet voor uw maken.

Citroen Berlingo Multispace

3 modellen

Automatten Berlingo Multispace Type 2

Citroen C3 Aircross

2017 - heden

Automatten Citroen C3 Aircross

Citroen C4

2 modellen

Automatten C4 Type 2

Citroen C4 Picasso

6 modellen

Automatten C4 Picasso Type 2 Facelift

Citroen C4 SpaceTourer

2 modellen

Automatten C4 SpaceTourer Type 1

Kofferbakmatten

Niet alle merken en modellen auto's worden standaard met kofferbakmat geleverd. Maar toch heeft een rubberen kofferbakmat voordelen. Eventuele goederen of huisdieren kunt u nu ook in de achterbak meenemen. De kans op beschadiging van uw kofferbak wordt minder. Ook het schoonmaken is veel eenvoudiger door de rubberen kofferbakmat.

De kunststof kofferbakmatten sluiten naadloos aan op de vorm van uw kofferbak. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje. Vloeistoffen, zand en vuil maken geen kans door opstaande randen die de kofferbak van uw Citroen beschermen tegen vuil. De randen zijn zo stevig dat in de meest zware omstandigheden deze hun werk blijven doen. De stevige verpakking zorgt ervoor dat de kofferbakmat (zonder te vouwen) bij u afgeleverd wordt. Bestel dus snel een Citroen kofferbakmat bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]