Kofferbakmatten Renault

Koop online heel eenvoudig uw nieuwe Renault kofferbakmat. Justcarpets is dé website om de kofferbakmat voor uw Renault te kopen! Snel en eenvoudig kofferbakmatten bij u thuis geleverd. Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Een correcte levering van uw Renault kofferbakmat is uitermate belangrijk voor ons. We leveren snel en accuraat. De kofferbakmatten voor Renault passen zo in uw auto en kunnen zonder verdere bevestigingsmaterialen geplaatst worden. Deze Renault kofferbakmatten passen dus altijd.

Renault Captur

2 modellen

Automatten Captur Type 1 Facelift

Renault Clio

8 modellen

Automatten Clio Type 5

Renault Kadjar

2015 - heden | Alle

Automatten Renault Kadjar

Al 6717 tevreden gebruikers

"Ziet er mooi en netjes uit. Hele verbetering met de standaard matten. En een stukje personalisering."

Renault Koleos

2 modellen

Automatten Koleos Type 2

Renault Megane

12 modellen

Automatten Megane Type 4

Renault Scenic

8 modellen

Automatten Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

2 modellen

Automatten Talisman Type 1

Kofferbakmatten

Niet elke Renault auto heeft bij aflevering een kofferbakmat in de kofferbak. Toch is een kofferbakmat een aanwinst voor uw auto. Uw spullen of huisdieren kunnen nu zonder problemen in de kofferbak. Hierdoor blijft u kofferbak in beter verzorgd. Het schoonmaken van de kofferbak is ook in een handomdraai gedaan door de rubberen afwerking.

De matten zijn robuust uitgevoerd door extra dik materiaal dat niet geurt en lang mee gaan. De pasvorm is perfect voor uw Renault! De Renault kofferbakmatten worden met opstaande randen uitgevoerd zodat vloeistoffen en vuil geen kans maken uw bekleding te bevuilen. De kwaliteit van dit product garandeert dat de randen stevig rechtop blijven staan. De matten worden in stevige dozen (zonder te vouwen) verstuurd. U hoeft ze alleen nog uit te pakken en te plaatsen. Een Renault besteld u dus snel online bij Justcarpets.nl!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]