Kofferbakmatten

Bescherm je kofferbak tegen alledaagse slijtage met onze kofferbakmatten op maat.

Artboard Created with Sketch.

Kofferbakmatten: ideaal voor dagelijks gebruik.

Een investering in een kofferbakmat is een investering in je auto. Met een kofferbakmat kun je zorgeloos goederen of dieren vervoeren, zonder dat bekleding beschadigd of vervuild raakt. Deze bescherming van de binnenbekleding wordt niet standaard vanuit de autofabrikant meegeleverd.

De rubber kofferbakmatten van Just Carpets sluiten naadloos aan op de vorm van je kofferbak en zijn heel eenvoudig te reinigen. Onze kofferbakmatten zijn geurloos, zien er strak uit en zijn gemaakt van extra dik materiaal. Hierdoor zijn de matten duurzaam en kunnen tegen een stootje.

De opstaande randen voorkomen dat vloeistoffen of ander vuil in de bekleding terechtkomt. Door de stevige structuur van het materiaal behouden de randen hun vorm. Overigens versturen wij de kofferbakmatten op professionele wijze (zonder deze te vouwen), zodat je deze direct in je auto kunt plaatsen. 

Je kofferbak schoon en onbeschadigd houden? Bestel direct een kofferbakmat: handig én hygiënisch!

Kofferbakmat op maat voor jouw merk en model auto:

Kofferbakmat kopen

Voor een optimale bescherming kun je online een kofferbakmat kopen die speciaal voor jouw merk en model auto is ontwikkeld. Just Carpets gebruikt de beste kwaliteit materialen. Indien gewenst kun je ook direct een passend set automatten bestellen. Omdat wij een webwinkel zijn met eigen productie en jarenlange ervaring, krijg je de beste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kofferbakmat rubber of tapijt?

Moet je een kofferbakmat kopen van rubber of van tapijt? Dit hangt onder meer af van wat je mooi vindt en waarvoor je je kofferbak gebruikt. Voordeel van een rubberen kofferbakmat is bijvoorbeeld dat spullen minder snel schuiven en dat rubber eenvoudiger is om schoon te maken. Anderzijds heeft een kofferbakmat van tapijt een luxere uitstraling. Lees hier meer over de voor- en nadelen van de verschillende materialen kofferbakbescherming.

Universele kofferbakmat of een kofferbakmat op maat?

Bij Just Carpets maken we alleen kofferbakmatten op maat. Wij kiezen er bewust voor om geen universele kofferbakmatten te produceren, omdat deze eigenlijk niet bestaan. Een 'one size fits all' sluit vrijwel nooit goed aan en je kunt dan misschien ook beter spreken van 'one size fits none'. Voor vrijwel alle gangbare automerken en modellen ontwikkelen wij automatten met een perfecte pasvorm. Selecteer je automerk en model via de automatten configurator bovenaan deze pagina.

Perfecte pasvorm

De kofferbakmat past perfect in je auto. Selecteer het merk en type auto bij je bestelling en de rubberen schaal met opstaande randen sluit naadloos aan bij de hoeken en randen in de kofferbak. Voortaan belandt er geen vloeistof of ander vuil meer in de binnenbekleding!

Praktisch in gebruik

In een handomdraai haal je de rubberen kofferbakmat uit de kofferbak. Reinigen is eenvoudig: even stofzuigen en de schaal met een vochtige doek afnemen. Bij wat extremere vervuiling kun je de mat ook schoonmaken met een hogedrukreiniger.

Tevredenheidsgarantie

Just Carpets gaat voor 100% tevredenheid en biedt je de niet-goed-geld-terug-garantie. Ben je – ondanks onze zorgvuldige aanpak – niet geheel tevreden? Neem dan contact met ons op, onze klantenservice helpt je graag verder.

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.