Over ons

Just Carpets produceert auto- en kofferbakmatten op maat en is in 2009 opgericht. Inmiddels is Just Carpets uitgegroeid tot een internationale webwinkel die maandelijks duizenden automatten aflevert. Een gezond, groeiend bedrijf dat wordt gerund door enthousiaste mensen met tientallen medewerkers. 

 

Modern vakmanschap

Samen streven we naar perfectie met een sterke drive om eerlijk te ondernemen. Dit vertaalt zich in een open en stimulerend personeelsbeleid, in prijzen die realistisch zijn voor onze klanten en ons bedrijf gezond houden, en in doorlopende groei en internationalisering om flexibel te blijven en op een functionele schaalgrootte te werken. Met deze uitgangspunten bieden wij onze klanten hoogwaardige producten en zijn wij in staat om onze medewerkers blijvend werk te bieden.

Modern vakmanschap dat plezier brengt aan zowel de maker als consument wereldwijd. Ons motto? Create and Enjoy!

Rechtstreeks uit de fabriek 
Elke auto- en kofferbakmat komt rechtstreeks uit de fabriek en is voorzien van het originele bevestigingssysteem. Van productie tot levering zorgen we voor zo min mogelijk schakels zodat onze producten betaalbaar zijn en blijven voor onze klanten.

Uitstekende kwaliteit
Alle basismaterialen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze producten zijn minstens gelijkwaardig aan, maar vaak nog beter dan de originele auto- of kofferbakmatten. Vervaardigd tot op de millimeter nauwkeurig, op basis van pasvormen die door onze specialist zijn ingemeten bij autodealers in de regio. 

Naar eigen wens
Je stelt je auto- of kofferbakmat geheel naar eigen wens samen. Van het materiaal, de kleur van het garen tot aan het logo kun jij je automatten helemaal op maat samenstellen via onze webshop. Staat een bepaalde uitvoering niet op de site, dan helpen wij je 1-op-1 verder.

Plezier
Dankzij een prettige werkomgeving waarin elke medewerker zich op zijn plek voelt werken we met hetzelfde plezier aan onze producten. Dit merk je onder meer aan de hoge kwaliteit in de afwerking van onze matten. 

Optimale schaalgrootte door internationalisering

Om onze strategie van eerlijk ondernemen te continueren, is verdere internationalisering één van onze speerpunten, zodat we:

  • Meer mogelijkheden creëren voor productontwikkeling vanwege de schaalgrootte.
  • Nog flexibeler kunnen inspelen op specifieke klantwensen.
  • Blijvend kunnen investeren in prettige werkomstandigheden voor onze medewerkers.
  • Onze automatisering in eigen hand houden, waardoor we kostenbesparend werken.
  • Koploper blijven in gebruikersvriendelijkheid door ons online platform doorlopend te optimaliseren. 

Onze beloftes

  • Klant centraal: bij Just Carpets bepaal jij hoe je product eruitziet, wij zorgen voor kwaliteit en service. 
  • Ruime garantie: we zijn overtuigd van de hoogwaardige materialen die we toepassen en de zorgvuldige werkwijze door onze medewerkers. Daarom bieden wij je extra ruime garantie. 
  • Eerlijke prijzen: we streven niet naar winstmaximalisatie maar hanteren een realistische prijs die lager ligt dan die van het origineel.  
  • Betrouwbare bezorging: we leveren via een vaste bezorgpartner vanwege de hoge kwaliteitsscore (tijdige leveringen en lage foutpercentrages).

Onze service

Vragen of problemen tijdens het bestelproces? Onze klantenservicemedewerkers denken graag met je mee. Ben je ondanks onze vakkundige aanpak toch ontevreden? Niet goed is geld terug!

Sluiten

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.