Artboard Created with Sketch.

Automatten fabriek

Just Carpets is in 2009 opgericht door Martin Boone en Chris Simonse. Een samenwerking die goed heeft uitgepakt! Martin had al veel expertise in de automattenbranche en Chris is als webdeveloper de drijvende kracht achter de online verkoop op de website.

In de beginjaren werden automatten ingekocht via een externe leverancier. Maar naarmate het aantal bestellingen groeide kwam de wens om het hele productieproces in eigen beheer te gaan doen. In mei 2013 is Just Carpets daadwerkelijk begonnen met de productie van eigen automatten. Mallen van alle verschillende modellen auto’s werden verzameld bij dealers. En daarna, hoe bijzonder, werden automatten met de hand gesneden en daarna gebandeerd. Al gauw ging het hard. Er zijn veel nieuwe medewerkers aangetrokken om het groeiende aantal bestellingen te kunnen verwerken. Er zijn fantastische machines aangeschaft, zoals de ZUND snijmachine en diverse bandeer- en borduurmachines. Het is inmiddels ook mogelijk om automatten met logo of automatten met tekst te kiezen. Met onze borduurmachine geven we uw automatten een persoonlijk tintje.

Het in eigen hand houden van het complete productieproces heeft vele voordelen. Zo zijn er korte lijntjes tussen de medewerkers en kunnen eventuele bijzonderheden of problemen bij een bestelling gauw worden opgepakt en verholpen. Onze klanttevredenheid vinden we zeer belangrijk, en we doen er alles aan om perfect maatwerk te leveren.

Naast het productieproces is ook onze klantenkring flink uitgebreid. Er wordt namelijk ook naar andere landen geleverd, zoals bijvoorbeeld Suriname. Er bestaat inmiddels naast de Nederlandse (en Belgische) website ook een FranseDuitseSpaanse en Italiaanse webwinkel. En ook in deze landen zijn klanten enthousiast over onze goede kwaliteit en maatwerk automatten. Om de Duits- Spaans- Italiaans en Franstalige klant optimaal van dienst te kunnen zijn hebben we Duits-, Spaans-, Italiaans en Franssprekende klantenservicemedewerkers in dienst die een aanspreekpunt zijn voor de klant en ook een schakel vormen tussen de klant en de productiemedewerkers.

Naast automatten is er nog een groeiende markt waar Just Carpets op inspeelt, namelijk de caravan- en camperbranche. Werden er in de beginjaren een enkele keer een compleet caravan- of camper tapijt ingemeten, inmiddels worden er wekelijks zo’n 3-4 caravans of campers van een mooi Just Carpets tapijt voorzien. De tapijten worden met de hand ingemeten, vervolgens gesneden en afgewerkt aan de bandeermachine. In minder dan 1.5 werkweek is de caravan of camper weer als nieuw met een mooi nieuw tapijt erin. Zie voor meer informatie.

Just Carpets is gevestigd in het Overijsselse Kampen, mooi centraal in het land. We hebben een modern eigen bedrijfspand aan de Eckerstraat 38. 

Just Carpets is een groeiend bedrijf dat met veel plezier wordt gerund door enthousiaste mensen. Een eigen fabriek is tegenwoordig best bijzonder. Inmiddels heeft Just Carpets tientallen medewerkers in dienst en gaan er per maand duizenden automatten de deur uit. We hopen met uw hulp te kunnen blijven groeien en te blijven streven naar perfectie.

 

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]