Automatten Dacia Sandero

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Dacia Sandero. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Dacia Sandero. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Dacia Sandero verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sandero

01/2021 - 2022 | Stepway

Automatten Dacia Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2022

Automatten Dacia Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Automatten Dacia Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Automatten Dacia Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Automatten Dacia Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Automatten Dacia Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Automatten Dacia Sandero Type 1

Al 9041 tevreden gebruikers

"Reeds een 4-tal keer automatten besteld en steeds heel tevreden over de kwaliteit en de service."

Sandero

2008 - 2012

Automatten Dacia Sandero Type 1

Materiaalkeuze Dacia Sandero automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Dacia Sandero automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Dacia Sandero. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Dacia Sandero.

Dacia Sandero automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Dacia Sandero. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Dacia Sandero!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.