Automatten voor Dacia Sandero

  • Perfect passende automatten voor je Dacia Sandero
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Sandero

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sandero

01/2021 - 2024 | Stepway

Automatten voor Dacia Sandero Type 4

Sandero

01/2021 - 2024

Automatten voor Dacia Sandero Type 4

Sandero

12/2016 - 01/2021 | Stepway

Automatten voor Dacia Sandero Type 3

Sandero

12/2016 - 01/2021

Automatten voor Dacia Sandero Type 3

Sandero

2012 - 12/2016 | Stepway

Automatten voor Dacia Sandero Type 2

Sandero

2012 - 09/2016

Automatten voor Dacia Sandero Type 2

Sandero

2008 - 2012 | Stepway

Automatten voor Dacia Sandero Type 1

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Sandero

2008 - 2012

Automatten voor Dacia Sandero Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Dacia Sandero? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Dacia Sandero. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Dacia Sandero.

Materiaalkeuze Dacia Sandero automatten

Voor je Dacia Sandero automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Dacia Sandero. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Dacia Sandero.

Dacia Sandero automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Dacia Sandero automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Dacia Sandero!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.