Automatten voor Daihatsu

  • Perfect passende automatten voor je Daihatsu
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Daihatsu

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Automatten voor Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Automatten voor Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Automatten voor Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modellen

Automatten voor Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Automatten voor Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Automatten voor Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modellen

Automatten voor Hi-jet Type 2

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Automatten voor Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modellen

Automatten voor Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modellen

Automatten voor Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Automatten voor Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Automatten voor Daihatsu YRV.

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Daihatsu? Bij ons krijg je een compleet mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Daihatsu, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Daihatsu voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Daihatsu automatten

Voor je Daihatsu automatten heb je keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Daihatsu. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Daihatsu.

Automatten voor Daihatsu op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Daihatsu. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Daihatsu. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.