Automatten voor Daihatsu

  • Perfect passende automatten voor je Daihatsu
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Daihatsu

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Automatten voor Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Automatten voor Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Automatten voor Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modellen

Automatten voor Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Automatten voor Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Automatten voor Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modellen

Automatten voor Hi-jet Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Automatten voor Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modellen

Automatten voor Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modellen

Automatten voor Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Automatten voor Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Automatten voor Daihatsu YRV.

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Daihatsu? Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen op maat gemaakte automatten. Zo weet je zeker dat de bestelde matten passen in je Daihatsu. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Daihatsu.

Materiaalkeuze Daihatsu automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Daihatsu automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Daihatsu. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Daihatsu.

Automatten voor Daihatsu op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Daihatsu automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Daihatsu!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.