Automatten voor Daihatsu

  • Perfect passende automatten voor je Daihatsu
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Daihatsu

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Daihatsu Applause

1989 - 2000

Automatten voor Daihatsu Applause.

Daihatsu Charade

1994 - 2000

Automatten voor Daihatsu Charade.

Daihatsu Copen

2002 - 2010

Automatten voor Daihatsu Copen.

Daihatsu Cuore

4 modellen

Automatten voor Cuore L276

Daihatsu Feroza

1989 - 1999

Automatten voor Daihatsu Feroza.

Daihatsu Gran Move

1997 - 2002

Automatten voor Daihatsu Gran Move.

Daihatsu Hi-jet

2 modellen

Automatten voor Hi-jet Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Daihatsu Materia

2006 - 2013

Automatten voor Daihatsu Materia.

Daihatsu Sirion

2 modellen

Automatten voor Sirion M300

Daihatsu Terios

3 modellen

Automatten voor Terios J210/1

Daihatsu Trevis

2006 - 2009

Automatten voor Daihatsu Trevis.

Daihatsu YRV

2002 - 2005

Automatten voor Daihatsu YRV.

Op maat gemaakte automatten voor je Daihatsu. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Daihatsu. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Daihatsu.

Materiaalkeuze Daihatsu automatten

Voor je Daihatsu automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Daihatsu. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Daihatsu.

Automatten voor Daihatsu op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Daihatsu. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Daihatsu!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.