Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Fiat Tipo

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Fiat Tipo? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Fiat Tipo. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Fiat Tipo verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Tipo Type 2

2017 - heden | Stationwagon

Fiat Tipo Type 2

Tipo Type 2

2017 - heden | Hatchback

Fiat Tipo Type 2

Tipo Type 2

2016 - heden | Sedan

Fiat Tipo Type 2

Tipo Type 1

1988 - 1995 | Alle

Fiat Tipo Type 1

Goedkope Tipo automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Fiat Tipo automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. Ook naaldvilt automatten vallen binnen ons aanbod. Deze automatten kenmerken zich door een typische viltstructuur, waardoor de kwailiteit van de Fiat Tipo automatten gewaardborgd wordt. Ook een optie zijn onze rubberen automatten. Al onze automatten zijn van dezelfde hoogstaande kwaliteit. In uw keuze hoeft u dus alleen te kijken naar de uitstraling van de verschillende soorten.

Gepersonaliseerde Tipo automatten

De keuze voor Fiat Tipo automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Niet goed is bij ons geld terug. Op deze manier verzekeren wij u altijd van een goede aankoop. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Zo heeft uw auto snel weer een betere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]