Automatten Fiat Panda

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Fiat Panda? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Fiat Panda. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Fiat Panda voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Meer dan 8 Fiat Panda modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Fiat Panda model

Panda 319

03/2020 - 2021 | Hybrid

Fiat Panda 319

Panda 319

2016 - 2021 | Cross (4x4)

Fiat Panda 319

Panda 319

2016 - 2021

Fiat Panda 319

Panda 319 Dualogic

2012 - 2021 | Automaat

Fiat Panda 319 Dualogic

Panda 319

2012 - 2016

Fiat Panda 319

Panda 169 Dualogic

2003 - 2012 | Automaat

Fiat Panda 169 Dualogic

Panda 169

2003 - 2012

Fiat Panda 169

Al 11961 tevreden gebruikers

"Hele goede ervaring, fijne matten voor de auto, passen perfect en duidelijke communicatie. In een woord TOP"

Panda 141

1980 - 2003

Fiat Panda 141

Materiaalkeuze Fiat Panda automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Fiat Panda automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Panda. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Fiat Panda.

Fiat Panda automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Fiat Panda. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Fiat Panda. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.