Automatten Fiat Punto

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Fiat Punto. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in je Fiat Punto. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Fiat Punto voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Punto

2012 - 2021

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Fiat Punto 188 Facelift

Al 8573 tevreden gebruikers

"Mooi afgewerkte matten, passen perfect. Snelle levering."

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Fiat Punto automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Fiat Punto. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Fiat Punto!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.