Automatten Fiat Punto

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Fiat Punto. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Fiat Punto. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Fiat Punto verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Punto

2012 - 2021

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Fiat Punto 188 Facelift

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Fiat Punto automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Fiat Punto. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Fiat Punto!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.