Automatten voor Fiat Punto

  • Perfect passende automatten voor je Fiat Punto
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Punto

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Punto

2012 - 2024

Automatten voor Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Automatten voor Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Automatten voor Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Automatten voor Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Automatten voor Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Automatten voor Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Automatten voor Fiat Punto 188 Facelift

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Automatten voor Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Automatten voor Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Automatten voor Fiat Punto 176

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Fiat Punto? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Fiat Punto. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Fiat Punto.

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Voor je Fiat Punto automatten heb je keuze uit diverse materialen. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Fiat Punto. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Fiat Punto. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.