Automatten voor Fiat Punto

  • Perfect passende automatten voor je Fiat Punto
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Punto

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Punto

2012 - 2023

Automatten voor Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Automatten voor Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Automatten voor Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Automatten voor Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Automatten voor Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Automatten voor Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Automatten voor Fiat Punto 188 Facelift

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Automatten voor Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Automatten voor Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Automatten voor Fiat Punto 176

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Fiat Punto? Je krijgt een compleet mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Fiat Punto, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Als je kiest voor Fiat Punto automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Fiat Punto automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Fiat Punto. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Fiat Punto!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.