Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Fiat Punto

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Fiat Punto? U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij garanderen een originele pasvorm. Onze automatten worden perfect op maat uitgesneden zodat ze passen in uw Fiat Punto. Het materiaal dat wij gebruiken voor onze automatten is zorgvuldig uitgekozen en van een hoge kwaliteit. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Fiat Punto verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Punto Punto

2012 - heden | Type 2

Fiat Punto Punto

Punto Punto

2012 - heden | Type 1

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010 | Alle

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012 | Alle

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-drs

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-drs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-drs

Fiat Punto Evo

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Punto 188 Facelift

2003 - 2010 | Alle

Fiat Punto 188 Facelift

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | Alle

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003 | Alle

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999 | Alle

Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Fiat Punto automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Fiat Punto. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Fiat Punto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor uw Fiat Punto!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]