Automatten Fiat Punto

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Fiat Punto. Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Fiat Punto. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Fiat Punto automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Punto

2012 - 2022

Automatten Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Automatten Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Automatten Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Automatten Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Automatten Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Automatten Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Automatten Fiat Punto 188 Facelift

Al 9151 tevreden gebruikers

"Al meerdere keren besteld. Topkwaliteit en snel geleverd."

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Automatten Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Automatten Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Automatten Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Fiat Punto automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Fiat Punto. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Fiat Punto!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.