Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Fiat Punto

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Fiat Punto. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Fiat Punto. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Fiat Punto voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Punto Punto

2012 - heden | Type 2

Fiat Punto Punto

Punto Punto

2012 - heden | Type 1

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010 | Alle

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012 | Alle

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-drs

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-drs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-drs

Fiat Punto Evo

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Punto 188 Facelift

2003 - 2010 | Alle

Fiat Punto 188 Facelift

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | Alle

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003 | Alle

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999 | Alle

Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Voor uw Fiat Punto automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die niet genoeg nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Fiat Punto. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Als laatste kunt u voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal u ook kiest, onze automatten passen perfect in uw Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor uw Fiat Punto. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Fiat Punto. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]