Automatten Fiat Punto

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Fiat Punto? Bij elke bestelling krijg je een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Fiat Punto. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je nieuwe automatten bestelt voor je Fiat Punto verzeker je jezelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. Je kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kun je voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan je automatten.

Meer dan 10 Fiat Punto modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Fiat Punto model

Punto

2012 - 2020

Fiat Punto Punto

Punto 199 Abarth Grande

2007 - 2010

Fiat Punto 199 Abarth Grande

Punto Grande

2005 - 2012

Fiat Punto Grande

Punto Abarth Evo

2010 - 2014 | 3-deurs

Fiat Punto Abarth Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 5-deurs

Fiat Punto Evo

Punto Evo

2009 - 2012 | 3-deurs

Fiat Punto Evo

Punto 188

2003 - 2010 | Facelift

Fiat Punto 188 Facelift

Al 7657 tevreden gebruikers

"De automatten waren precies zoals ik mij dat had voorgesteld. Ook de logo's en teksten waren perfect uitgevoerd . Top en mijn dank hiervoor."

Punto 188 HGT

1999 - 2003 | HGT

Fiat Punto 188 HGT

Punto 188

1999 - 2003

Fiat Punto 188

Punto 176

1993 - 1999

Fiat Punto 176

Materiaalkeuze Fiat Punto automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Fiat Punto automatten. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Fiat Punto. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal je ook kiest, wij garanderen een 100% pasvorm voor je Fiat Punto.

Fiat Punto automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Fiat Punto. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Fiat Punto!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.