Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Fiat Ulysse

Op zoek naar nieuwe automatten voor uw Fiat Ulysse? Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Fiat Ulysse. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Fiat Ulysse verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

Ulysse Typ 2

2002 - 2010 | 7-Sitzer

Fiat Ulysse Typ 2

Ulysse Typ 2

2002 - 2010 | 6-Sitzer

Fiat Ulysse Typ 2

Ulysse Typ 2

2002 - 2010 | 5-Sitzer

Fiat Ulysse Typ 2

Ulysse Typ 1

1994 - 2002 | Alle

Fiat Ulysse Typ 1

Goedkope Ulysse automatten

Wij bieden u de keuze uit een aantal soorten Fiat Ulysse automatten. De eerste soort zijn velours automatten of luxe velours automatten. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat een zeer dicht geweven tapijt. De tweede soort zijn naaldvilt automatten, die gebruik maken van een typische viltstructuur. Hierdoor kan de hoogwaardige kwaliteitn van deze Fiat Ulysse automatten gewaardborgd worden. Als laatste keuze zijn er nog de automatten van rubber. Onze automatten verschillen alleen van uitstraling; de kwaliteit is ongeacht uw keuze uitstekend.

Gepersonaliseerde Ulysse automatten

De keuze voor Fiat Ulysse automatten bij Just Carpets is altijd meer dan goed. De automatten zijn van een zeer goede kwaliteit en passen perfect in uw auto. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed, dan krijgt u uw geld terug. Zo weet u altijd dat een goede aankoop doet. De automatten kunt u gemakkelijk via onze website bestellen. Naast een hoogwaardige kwaliteit, garanderen wij ook nog eens een snelle levertijd. Daardoor kunt u de matten snel in uw auto leggen. Geef uw auto vandaag nog een mooiere uitstraling!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]