Automatten voor Kia Niro

  • Perfect passende automatten voor je Kia Niro
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Niro

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Niro

07/2022 - 2023 | Plug-in Hybride

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2023 | EV

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2023 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

2019 - 07/2022 | e-Niro

Automatten voor Kia Niro Type 2

Niro

08/2019 - 07/2022 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 2

Niro

2017 - 08/2019 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 1

Niro

08/2019 - 07/2022 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 2

Al 9672 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Niro

2016 - 08/2019 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 1

Op maat gemaakte automatten voor je Kia Niro. Je krijgt een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Kia Niro, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bovendien zijn ze voorzien van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage op je automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets. Kies voor perfectie en comfort en kies voor onze automatten voor je Kia Niro.

Materiaalkeuze Kia Niro automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Kia Niro automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Kia Niro. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Kia Niro.

Kia Niro automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Kia Niro. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Kia Niro!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.