Automatten voor Kia Niro

  • Perfect passende automatten voor je Kia Niro
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Niro

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Niro

07/2022 - 2024 | Plug-in Hybride

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2024 | EV

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

07/2022 - 2024 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 3

Niro

2019 - 07/2022 | e-Niro

Automatten voor Kia Niro Type 2

Niro

08/2019 - 07/2022 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 2

Niro

2017 - 08/2019 | Plug-in Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 1

Niro

08/2019 - 07/2022 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Niro

2016 - 08/2019 | Hybrid

Automatten voor Kia Niro Type 1

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Kia Niro? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Kia Niro. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Kia Niro voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Kia Niro automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Kia Niro automatten. Basic automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Kia Niro. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Kia Niro.

Kia Niro automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor je Kia Niro. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Kia Niro!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.