Automatten Kia Sorento

Perfect op maat gemaakte automatten voor je Kia Sorento. Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet je zeker dat de bestelde automatten passen in je Kia Sorento. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als je kiest voor Kia Sorento automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 10 Kia Sorento modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Kia Sorento model

Sorento

09/2020 - 2021 | 7-zits

Kia Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2021 | 5-zits

Kia Sorento Type 4

Sorento

2015 - 09/2020 | 7-zits

Kia Sorento Type 3

Sorento

2015 - 09/2020 | 5-zits

Kia Sorento Type 3

Sorento

10/2012 - 2015 | 7-zits

Kia Sorento Type 2 Facelift

Sorento

10/2012 - 2015 | 5-zits

Kia Sorento Type 2 Facelift

Sorento

2009 - 10/2012 | 7-zits

Kia Sorento Type 2

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

Sorento

2009 - 10/2012 | 5-zits

Kia Sorento Type 2

Sorento

2006 - 2009

Kia Sorento Type 1 Facelift

Sorento

2002 - 2006

Kia Sorento Type 1

Materiaalkeuze Kia Sorento automatten

Voor je Kia Sorento automatten heb je keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn onze meest betaalbare producten. Functioneel en goed. Geschikt voor mensen die geen genoegen nemen met een simpele universele automat. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Kia Sorento. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Kia Sorento.

Kia Sorento automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Kia Sorento. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Kia Sorento!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.