Automatten voor Kia Sportage

  • Perfect passende automatten voor je Kia Sportage
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Hoogwaardige Kovvar® automatten op maat
Automatten voor Sportage

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

Sportage

12/2021 - 2024 | (Plug-in) Hybrid | met premium sound system

Automatten voor Kia Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2024 | (Plug-in) Hybrid

Automatten voor Kia Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2024 | Mild hybrid (48V)

Automatten voor Kia Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Automatten voor Kia Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Automatten voor Kia Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Automatten voor Kia Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Automatten voor Kia Sportage Type 2

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Sportage

1994 - 2002

Automatten voor Kia Sportage Type 1

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Kia Sportage? Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Kia Sportage, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Kia Sportage voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Kia Sportage automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Kia Sportage automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Kia Sportage. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kun je voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Kia Sportage.

Kia Sportage automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Kia Sportage automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je neemt toch geen genoegen met een niet passende universele automat? Koop direct een automat op maat voor je Kia Sportage!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.