Automatten voor Maserati

  • Perfect passende automatten voor je Maserati
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Maserati

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Maserati Coupé

2001 - 2007

Automatten voor Maserati Coupé.

Maserati Ghibli

2 modellen

Automatten voor Ghibli Type 2

Maserati GranCabrio

2010 - 2024

Automatten voor Maserati GranCabrio.

Maserati GranTurismo

1 modellen

Automatten voor GranTurismo GranTurismo S

Maserati Grecale

2022 - 2024

Automatten voor Maserati Grecale.

Maserati Levante

2016 - 2024

Automatten voor Maserati Levante.

Maserati MC20

2020 - 2024

Automatten voor Maserati MC20.

Al 10081 tevreden gebruikers

"Top service, top kwaliteit"

Maserati Quattroporte

2 modellen

Automatten voor Quattroporte  VI

Op maat gemaakte automatten voor je Maserati. Bij ons krijg je een complete mattenset inclusief bevestigingssysteem, zodat je matten niet meer verschuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Maserati, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Kies voor perfectie en comfort, kies voor je Maserati voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wil je daarnaast een logo, tekst of een hakstuk tegen slijtage? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

Materiaalkeuze Maserati automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Maserati automatten. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meeste klanten kiezen voor Comfort of Luxury automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Maserati. Met passie voor je auto kun je het beste kiezen voor onze Premium automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Maserati.

Automatten voor Maserati op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Maserati automatten ben je verzekerd van maatwerk. Mocht er toch iets mis zijn met je automatten dan kun je gebruik maken van onze niet goed geld terug-garantie. Bestel jouw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kun je altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Maserati!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.