Automatten voor Maserati

  • Perfect passende automatten voor je Maserati
  • Complete set met passend bevestigingssysteem
  • Antislip onderzijde voor extra veiligheid
  • Keuze uit hoogwaardig rubber en tapijt
  • 700.000+ tevreden klanten gingen je voor
  • Tot 4 jaar garantie
Automatten voor Maserati

xmodellen
< kiesmerk

kiesmodel2

Maserati Coupé

2001 - 2007

Automatten voor Maserati Coupé.

Maserati Ghibli

2 modellen

Automatten voor Ghibli Type 2

Maserati GranCabrio

2010 - 2023

Automatten voor Maserati GranCabrio.

Maserati GranTurismo

1 modellen

Automatten voor GranTurismo GranTurismo S

Maserati Grecale

2022 - 2023

Automatten voor Maserati Grecale.

Maserati Levante

2016 - 2023

Automatten voor Maserati Levante.

Maserati MC20

2020 - 2023

Automatten voor Maserati MC20.

Al 9467 tevreden gebruikers

"Prachtige op maat gemaakte automatten"

Maserati Quattroporte

2 modellen

Automatten voor Quattroporte  VI

Op zoek naar de meest duurzame automatten voor je Maserati? Je krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Maserati. Wij garanderen dan ook een perfecte pasvorm. Als je kiest voor Maserati automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Materiaalkeuze Maserati automatten

Voor je Maserati automatten heb je keuze uit diverse materialen. Basic automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Comfort en Luxury automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Maserati. Onze Premium automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Maserati.

Automatten voor Maserati op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Maserati automatten ben je verzekerd van maatwerk. Zijn je automatten onverhoopt niet goed dan krijg je altijd je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor je Maserati. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.