Automatten Mazda 3

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Mazda 3? Je krijgt bij ons een compleet mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat je matten stevig vastzitten en niet meer kunnen schuiven. We verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt voor je Mazda 3, zodat je zeker weet dat ze passen. Onze automatten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Als je kiest voor Mazda 3 automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

xmodellen
< kiesmodel

kiesmodel2

3

03/2019 - 2023 | Sedan

Automatten Mazda 3 Type 5

3

03/2019 - 2023 | 5-deurs

Automatten Mazda 3 Type 5

3

2017 - 03/2019 | Sedan

Automatten Mazda 3 Type 4

3

2017 - 03/2019 | 5-deurs

Automatten Mazda 3 Type 4

3

2013 - 2017 | Sedan

Automatten Mazda 3 Type 3

3

2013 - 2017 | 5-deurs

Automatten Mazda 3 Type 3

3

2009 - 2013 | Dubbele bevestiging

Automatten Mazda 3 Type 2

Al 9352 tevreden gebruikers

"Matten snel geleverd. Hele mooie kwaliteit"

3

2009 - 2013 | Bevestiging enkel

Automatten Mazda 3 Type 2

3

2003 - 2009

Automatten Mazda 3 Type 1

Materiaalkeuze Mazda 3 automatten

Je kunt kiezen uit meerdere materialen voor je Mazda 3 automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Basic matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meest gekozen matten zijn onze Comfort en Luxury automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mazda 3. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je voor onze Premium automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Als laatste kun je voor de meeste automodellen kiezen voor rubberen automatten. Rubber is makkelijk schoon te maken en daarom ideaal voor de herfst en winter. Welk materiaal automatten je ook kiest, ze passen gegarandeerd in je Mazda 3.

Mazda 3 automatten op maat bestellen

Bij Just Carpets staat een zeer hoge kwaliteit al vele jaren voorop. Alle automatten worden op maat gemaakt voor een perfecte pasvorm. Zo ook onze automatten voor je Mazda 3. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. Via onze website bestel je eenvoudig jouw nieuwe automatten. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe bestelling. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mazda 3!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.