Automatten Mazda 6

Op zoek naar nieuwe automatten voor je Mazda 6? Wij leveren een complete mattenset voor je auto inclusief het originele bevestigingssysteem om schuiven van de matten te voorkomen. Bij ons ben je zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in je Mazda 6. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als je kiest voor Mazda 6 automatten van Just Carpets kies je voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. Je kunt daarnaast kiezen voor een hakstuk om de meest slijtgevoelige gebieden te beschermen. Je kunt je automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

Meer dan 8 Mazda 6 modellen online
< Kies een ander model

Kies uw Mazda 6 model

6

07/2018 - 2021 | Sportbreak

Mazda 6 Type 4

6

07/2018 - 2021 | Sedan

Mazda 6 Type 4

6

2017 - 07/2018 | Sportbreak

Mazda 6 Type 3 Facelift

6

2017 - 07/2018 | Sedan

Mazda 6 Type 3 Facelift

6

2013 - 2017 | Sportbreak

Mazda 6 Type 3

6

2013 - 2017 | Sedan

Mazda 6 Type 3

6

2008 - 2013

Mazda 6 Type 2

Al 8167 tevreden gebruikers

"Prachtige automatten die perfect passen!"

6

2002 - 2008

Mazda 6 Type 1

Materiaalkeuze Mazda 6 automatten

Je hebt keuze uit verschillende soorten materialen voor je Mazda 6 automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als je net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor je Mazda 6. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als je het allerbeste wilt voor je auto kies je deze luxe automatten. Een exclusief en tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt wat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal je ook kiest, onze automatten passen perfect in je Mazda 6.

Mazda 6 automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als je kiest voor onze Mazda 6 automatten ben je verzekerd van maatwerk. Is er toch iets mis met je automatten? Dan krijg je uiteraard je geld terug. De juiste automatten kun je gemakkelijk via onze website opzoeken en bestellen. Als je hulp nodig hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice. Na je bestelling gaan we direct aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een set automatten op maat voor je Mazda 6!

Hulp nodig?

Service & contact Neem contact op met onze klantenservice

Heb je een vraag? Vind je antwoord snel en gemakkelijk op onze help center pagina.