Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes A-Klasse

De perfecte automatten voor uw Mercedes A-Klasse vindt u hier. U krijgt bij ons een complete mattenset en origineel bevestigingssysteem, zodat uw matten niet meer schuiven. Wij verkopen alleen automatten die perfect op maat zijn gemaakt. Zo weet u zeker dat de bestelde automatten passen in uw Mercedes A-Klasse. Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen voor onze automatten, de materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig uitgekozen. Als u kiest voor Mercedes A-Klasse automatten van Just Carpets kiest u voor comfort en perfectie. Onze matten zijn voorzien van een antislip-rug. U kunt daarnaast kiezen voor een extra hakstuk om de meest slijtvaste gebieden te beschermen. U kunt uw automatten ook personaliseren door een logo of tekst toe te voegen.

A-Klasse W177

mei 2018 - heden | Alle

Mercedes A-Klasse W177

A-Klasse W176

2012 - mei 2018 | Alle

Mercedes A-Klasse W176

A-Klasse W169

2004 - 2012 | Alle

Mercedes A-Klasse W169

A-Klasse W168 L Automaat

2001 - 2004 | Lange versie

Mercedes A-Klasse W168 L Automaat

A-Klasse W168 L Schakel

2001 - 2004 | Lange versie

Mercedes A-Klasse W168 L Schakel

A-Klasse W168 Automaat

1997 - 2004 | Korte versie

Mercedes A-Klasse W168 Automaat

A-Klasse W168 Schakel

1997 - 2004 | Korte versie

Mercedes A-Klasse W168 Schakel

Materiaalkeuze Mercedes A-Klasse automatten

U heeft de keuze uit verschillende soorten materialen voor uw Mercedes A-Klasse automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. Velours en Luxe Velours automatten zijn onze populairste producten. Dit zijn automatten voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen functionaliteit. Door deze automatten op een deskundige manier te produceren, ontstaat er een zeer dicht geweven tapijt. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Mercedes A-Klasse. Onze Saxony automatten zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u deze luxe automatten. Een exclusief en tot de millimeter nauwkeurig uitgesneden tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Mercedes A-Klasse.

Mercedes A-Klasse automatten op maat bestellen

Elke bestelling bij Just Carpets wordt op maat gemaakt. Door onze jarenlange ervaring met tapijt en automatten garanderen wij een uitstekende kwaliteit en pasvorm, ook voor uw Mercedes A-Klasse. Is er toch iets mis met uw automatten? Dan krijgt u uiteraard uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Na uw bestelling gaan we direct aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. U vindt bij ons geen universele automatten met een onjuiste pasvorm voor uw Mercedes A-Klasse. Koop direct automatten die perfect op maat zijn gemaakt!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]