Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes CLK

De perfecte automatten voor uw Mercedes CLK vindt u hier. Bij elke bestelling krijgt u een complete mattenset en om schuiven te voorkomen wordt het bijbehorende originele bevestigingssysteem standaard meegeleverd. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Mercedes CLK. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Kies voor perfectie en comfort, kies voor uw Mercedes CLK voor onze automatten. Wij voorzien onze automatten van een antislip-rug voor maximale veiligheid. Wilt u daarnaast een logo of tekst of een hakstuk tegen slijtage op uw automatten? Ook dat is mogelijk bij Just Carpets.

CLK A209

2003 - 2010 | Cabrio

Mercedes CLK A209

CLK C209

2002 - 2009 | Coupé

Mercedes CLK C209

CLK A208

1998 - 2003 | Cabrio

Mercedes CLK A208

CLK C208

1997 - 2002 | Coupé

Mercedes CLK C208

Al 7093 tevreden gebruikers

"Top bedrijf,een aanrader.
Mooi product!"

Materiaalkeuze Mercedes CLK automatten

Voor uw Mercedes CLK automatten heeft u de keuze uit diverse materialen. Naaldvilt automatten zijn van goede kwaliteit tapijt, betaalbaar en beter dan universele automatten. Functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. De meest gekozen matten zijn onze Velours en Luxe Velours automatten. De kwaliteit is beter dan het origineel. Deze automatten worden op een deskundige manier geproduceerd waardoor er een zeer dicht geweven tapijt ontstaat. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Mercedes CLK. Met passie voor uw auto kunt u het beste kiezen voor onze Saxony automatten. Deze matten zijn tot op de millimeter nauwkeurig uitgesneden en zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt. Alleen de beste automerken gebruiken dit exclusieve tapijt voor hun auto's. Voor de meeste auto's hebben we ook rubberen automatten. Rubber is sterk, flexibel en makkelijk schoon te maken. Welk materiaal automatten u ook kiest, ze passen gegarandeerd in uw Mercedes CLK.

Mercedes CLK automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Mercedes CLK automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Via onze website bestelt u eenvoudig uw nieuwe automatten. Komt u er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Mercedes CLK!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]