Stap 1 (Kies model)
Kies je materiaal
Customize

Automatten Mercedes CLK

Perfect op maat gemaakte automatten voor uw Mercedes CLK. Wij leveren een complete mattenset voor uw auto inclusief het originele bevestigingssysteem om het schuiven van uw matten te voorkomen. Bij ons bent u zeker van kwaliteit. Onze automatten worden tot op de millimeter precies op maat gemaakt zodat ze passen in uw Mercedes CLK. Wij garanderen dan ook een 100% perfecte pasvorm. Als u nieuwe automatten bestelt voor uw Mercedes CLK verzekert u zichzelf van comfort en maatwerk. Standaard worden onze automatten voorzien van een antislip-rug. U kunt ook kiezen voor een extra hakstuk en daarnaast kunt u voor een persoonlijk tintje een tekst of logo toevoegen aan uw automatten.

CLK A209

2003 - 2010 | Cabriolet

Mercedes CLK A209

CLK C209

2002 - 2009 | Coupé

Mercedes CLK C209

CLK A208

1998 - 2003 | Cabriolet

Mercedes CLK A208

CLK C208

1997 - 2002 | Coupé

Mercedes CLK C208

Al 6930 tevreden gebruikers

"Garantieclaim snel, goed en duidelijk afgehandeld. Super!"

Materiaalkeuze Mercedes CLK automatten

U kunt kiezen uit meerdere materialen voor uw Mercedes CLK automatten. Onze meest betaalbare automatten zijn de Naaldvilt matten. Goede kwaliteit tapijt en functioneel maar niet geschikt voor intensief gebruik. Kies deze matten als u net iets meer wilt dan universele automatten. De meeste klanten kiezen voor Velours of Luxe Velours automatten. Geschikt voor mensen die comfort belangrijk vinden. De productie van deze automatten wordt zeer deskundig gedaan waardoor het tapijt zeer dicht geweven is. Voor deze automatten maken we gebruik van hoogwaardige tuftvelours tapijt voor een luxe uitstraling en dus zeer geschikt voor uw Mercedes CLK. Als u het allerbeste wilt voor uw auto kiest u voor onze Saxony automatten. Gemaakt van zeer hoge kwaliteit tapijt en tot op de millimeter nauwkeurig gesneden en zorgvuldig afgewerkt. Een exclusief tapijt dat alleen door de beste automerken wordt gebruikt. Verder kunt u voor de meeste auto's nog kiezen voor rubberen automatten. Ideaal voor de herfst en winter omdat het makkelijk schoon te maken is. Welk materiaal u ook kiest wij garanderen een 100% pasvorm voor uw Mercedes CLK.

Mercedes CLK automatten op maat bestellen

Wij hebben jarenlange ervaring met tapijt en automatten, daardoor kunnen wij de beste kwaliteit waarborgen. Als u kiest voor onze Mercedes CLK automatten bent u verzekerd van maatwerk. Zijn uw automatten onverhoopt niet goed dan krijgt u altijd uw geld terug. Bestel uw nieuwe automatten eenvoudig via onze website. Als er iets niet duidelijk is kunt u altijd contact opnemen met één van onze klantenservice medewerkers. Wij gaan direct aan de slag zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe bestelling. U wilt toch meer dan een simpele universele automat? Koop daarom nu een automat op maat voor uw Mercedes CLK!

Persoonlijk advies nodig?

Hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Chat met ons Gebruik onze live chat. Klik hier

Mail ons Op werkdagen binnen 24 uur reactie. Mail je vraag naar [email protected]